Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δάρας: «Στη Νέα Σμύρνη δεν περνάει κανένας εύκολα»

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης παραχώρησε ο Χρήστος Δάρας. Ο πρόεδρος της κυανέρυθρης ΠΑΕ αναφέρθηκε στο επερχόμενο...

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης παραχώρησε ο Χρήστος Δάρας.

Ο πρόεδρος της κυανέρυθρης ΠΑΕ αναφέρθηκε στο επερχόμενο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ (Πέμπτη 19/12, 19:30), στον σοβαρό τραυματισμό του Άρσε, αλλά και στην έως τώρα πορεία της ομάδας.

Παράλληλα -μεταξύ άλλων- ανέφερε πως εξωγενείς παράγοντες από τον Πανιώνιο δεν αφήνουν την ομάδα να συγκεντρώσει παραπάνω βαθμούς στο πρωτάθλημα, φέρνοντας ως παράδειγμα την τελευταία εχθρική διαιτησία στον αγώνα με τον Βόλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δάρας στον "arena fm":

Για τον τραυματισμό του Άρσε: «Μόλις χειρούργησα τον χιαστό του Άρσε που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Βόλο. Καταλαβαίνετε ότι τα προβλήματα και οι ατυχίες της ομάδας μας συνεχίζονται. Νομίζω πως για φέτος είναι εκτός πλάνων πλέον».

Για την αποκατάσταση μετά την ρήξη χιαστών: «Εξαρτάται από το είδος της επέμβασης που κάνεις. Η εμπειρία του γιατρού καθώς και η καλή αποκατάσταση είναι πολύ σημαντικά στοιχεία. Όλα αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιστροφή του παίκτη. Δεν πρέπει να το ρίχνουμε στο ψυχολογικό κομμάτι αλλά σίγουρα μετράει και η θέληση. Από όσο ξέρω ο Βιεϊρίνια γύρισε σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις όπου έκαναν λόγο για απουσία έξι μηνών. Το ζητούμενο είναι το πως θα επιστρέψει ο παίκτης και πως θα ξεπεράσει το σοκ του τραυματισμού».

Για την πορεία του Πανιωνίου: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι φυσικά. Θα μπορούσαμε να συγκεντρώσουμε και παραπάνω βαθμούς αλλά δεν μας αφήνουν. Είδατε τι έγινε και στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μας. Κάποιοι παράγοντες εκτός της αγωνιστικής δραστηριότη της ομάδας μας καθηλώνουν στην θέση που είμαστε τώρα. Δεν θα πάω μακρυά, θα μιλήσω για το προχθεσινό αγώνα με τον Βόλο. Μπαίνουμε στο δεύτερο ημίχρονο και μας δίνει ένα πέναλτι αμφισβητούμενο έως ανύπαρκτο. Δεχόμαστε την κόκκινη κάρτα, με δύο ανύπαρκτες κίτρινες κάρτες, ούτε καν επαφή δεν υπήρξε, δεν έχουμε και την πολυτέλεια να έχουμε πολλά σέντερ μπακ και ξέρουν πως σε λίγες μέρες υπάρχει το ματς με τον ΠΑΟΚ. Μέσα στην ατυχία μας, τραυματίζεται και ο Άρτσε ένα μήνα μετά τον τραυματισμό του Μαξίμοβιτς».

Για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας: «Υπάρχει περιθώριο για ενίσχυση αλλά το θέμα είναι να μην φτάσει ο Ιανουάριος και έχουν απομακρυνθεί οι ομάδες που βρίσκονται πάνω από εμάς στην βαθμολογία. Θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο ψηλά, αν δεν γινόταν και αυτό προχθες».

Για την μάχη της παραμονής: «Όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε βάλει και άλλη ομάδα από κάτω μας εκτός του Παναιτωλικού. Μακάρι να διαλευκανθεί η υπόθεση περί πολυμετοχικότητας κλπ. Εάν εφαρμοστεί ο νόμος από όσα αναφέρονται στα χαρτιά που έχουν κατατεθεί στην ΕΕΑ τότε πρέπει να υπάρξουν και ανάλογες τιμωρίες. Εγώ δεν τα έχω διαβάσει αυτά τα χαρτιά, αλλά τα διάβασε η νομική υπηρεσία του Ολυμπιακού στην Σούπερ Λιγκ. Το θέμα αυτό θα συζητηθεί στην Σούπερ Λιγκ την Πέμπτη. Η επιτροπή θα κρίνει τι θα γίνει. Αν αποδειχθούν αυτά που λέγονται τότε θα πρέπει να υπάρξει η τιμωρία που πρέπει, όπως είχε γίνει και πριν κάποια χρόνια με την Κέρκυρα».

Για την απόφαση του Πανιωνίου να μην ανοίξει την θύρα των φιλοξενούμενων στο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου έχουμε αποφασίσει να μην ανοίγουμε τις θύρες των φιλοξενούμενων στις τέσσερις μεγάλες ομάδες τους πρωταθλήματος. Κάτι που έγινε και με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Αυτό το κάνουμε γιατί έχουμε διαπιστώσει ότι τα πρόστιμα τα οποία πληρώσαμε είναι μεγαλύτερα από τα έσοδα που έχουμε σε αυτούς τους αγώνες. Είναι καθαρά οικονομικό το ζήτημα».

Για το επερχόμενο ματς του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο: «Περιμένουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ με ανοιχτές αγκάλες. Ο Πανιώνιος αποδεικνύει ότι κυνηγάει κάθε ματς όπως έκανε και με τον Ολυμπιακό που κάποιοι έλεγαν θα περάσει αέρα. Με τον Ολυμπιακό ήμασταν πλήρεις αλλά αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα. Στην Νέα Σμύρνη δεν περνάει κανένας εύκολα ας το πάρουν όλοι χαμπάρι. Θα φτύσουν αίμα για να περάσουν...».

Δεν υπάρχουν σχόλια