Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάλεψε, αλλά δεν μπόρεσε...

Την εντός έδρας ήττα με 0-2 από τον ΠΑΟΚ γνώρισε ο Πανιώνιος, για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι κυανέρυθροι δεν είχαν κακή εικ...

Την εντός έδρας ήττα με 0-2 από τον ΠΑΟΚ γνώρισε ο Πανιώνιος, για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι δεν είχαν κακή εικόνα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως από την στιγμή που δέχτηκαν το πρώτο γκολ χάθηκε η συγκέντρωση για τα επόμενα λεπτά, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αντιδράσει. Στο δεύτερο τέρμα ουσιαστικά τελειώσε ο αγώνας, παρά τις προσπάθειες των τελευταίων λεπτών από την ομάδα.

Ο Πανιώνιος παραμένει στους 6 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον ουραγό Παναιτωλικό. Την επόμενη αγωνιστική αγωνίζεται εκτός με την Λάρισα.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας αρκετά την μπάλα στην κατοχή του, ενώ είχε καλές στιγμές στην επίθεση.

Η καλύτερη στιγμή του Ιστορικού ήταν στο 36', όταν ο Μασούρας έκανε ωραίο σουτ, με τον Ζίβκοβιτς να διώχνει πολύ δύσκολα σε κόρνερ.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου ο Αραμπούλι είχε μία ακόμη καλή ευκαιρία, όμως το σουτ που έκανε πέρασε λίγο άουτ. Λίγο αργότερα η φοβερή εκτέλεση φάουλ του Γεωργιανού φορ σταμάτησε από τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος εντυπωσιακά έδιωξε την μπάλα από το αριστερό του "παραθυράκι".

Από την μεριά του ο ΠΑΟΚ είχε κάποιες καλές στιγμές με τους Ελ Καντουρί και Άκπομ, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον Πανιώνιο, καθώς στο 48' μετά από κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Ίνγκασον ο οποίος με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια, ο Πανιώνιος έχασε την συγκέντρωση του, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να φτάσουν κοντά και σε δεύτερο τέρμα. Αρχικά ο Μαλέρμπ είπε με εντυπωσιακό τρόπο "όχι" στον δυνατό σουτ του Μπίσεσβαρ και εν συνεχεία ο Ντάγκλας από κοντά πλάσαρε άουτ.

Τελικά το 0-2 έγινε στο 62'. Μετά από κόρνερ του Βιεϊρίνια, έκανε το γύρισμα ο Μπίσεσβαρ, πρώτη κεφαλιά του Κρέσπο, δεύτερη από κοντά του Άκπομ και 0-2. Τραγικότατη αντίδραση της άμυνας του Πανιωνίου σε αυτή τη φάση.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Πανιώνιος πίεσε, είχε κάποιες καλές στιγμές, όπως αυτή του Αραμπούλι στο 70', όμως ο Ζίβκοβιτς ξανά αντέδρασε σωστά.

Τελικό αποτέλεσμα: 0-2.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μαλέρμπ. Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Οικονομίδης, Τσιλούλης (82' Δούμτσιος), Μασούρας, Παπανικολάου (68' Εμμανουηλίδης), Αραμπούλι

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ντάγκλας, Μίσιτς, Μπίσεσβαρ (72' Μαουρίσιο), Ελ Καντουρί (46' Βιεϊρίνια), Λημνιός (82' Πέλκας), Άκπομ

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια