Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα εισιτήρια για το Πανιώνιος - Ολυμπιακός Βόλου

Σε ενημέρωση για τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου προχώρησε η ΠΑΕ Πανιώνιος. Ο Ιστορικός την Τε...

Σε ενημέρωση για τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου προχώρησε η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Ο Ιστορικός την Τετάρτη (4/12) υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη την ομάδα της Θεσσαλίας, στο επαναληπτικό παιχνίδι των δύο ομάδων για το Κύπελλο. Θυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς ο Πανιώνιος είχε επικρατήσει εκτός έδρας με 3-0 και πλέον απλά καλείται να "τσεκάρει" το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει πως τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στις 17:15, θα πωλούνται ΜΟΝΟ την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του Αγίου Ανδρέα, τα οποία θα είναι ανοικτά από τις 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Τέλος για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό πως οι μαθητές των σχολείων της Νέας Σμύρνης θα έχουν δωρεάν είσοδο στην θύρα 7 του σταδίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

ΘΥΡΑ 2: ΚΑΝΟΝΙΚΟ: 10 ευρώ

ΠΑΙΔΙΚΟ (Γεννηθέντες από το 2005 κι έπειτα) : 5 ευρώ

ΘΥΡΕΣ 4 ΚΑΙ 7: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 15 ευρώ

ΠΑΙΔΙΚΟ: 10 ευρώ

ΘΥΡΑ 5,6 τμήμα Α&Γ: ΚΑΝΟΝΙΚΟ 25 ευρώ

ΠΑΙΔΙΚΟ: 15 ευρώ

*Τα παιδιά μέχρι 7 ετών εισέρχονται δωρεάν στο στάδιο. Από 7 έως 14 ετών (Γεν. από 2005 κι ύστερα) είναι υποχρεωτική η έκδοση παιδικού εισιτηρίου.

** Όλοι οι ενεργοί αθλητές του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στην θύρα 2 του σταδίου μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια