Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δύσκολα τα πράγματα όμως ο Ιστορικός δεν πρέπει να τα παρατήσει!

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας... Το έτος κλείνει με τον Πανιώνιο στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, στην οποία επανέρχεται μετά α...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας...

Το έτος κλείνει με τον Πανιώνιο στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, στην οποία επανέρχεται μετά από κάποιες αγωνιστικές έχοντας 6 βαθμούς και πραγματικούς 12 επειδή ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6. Η συγκομιδή αυτή κατά την άποψή μου είναι μικρή και αποδεικνύει ότι η φετινή ομάδα του Πανιωνίου είναι χαμηλής δυναμικότητας. Ίσως η πιο αδύναμη ομάδα της τελευταία 15ετίας που μπορώ να θυμηθώ. Μία θέση παραπάνω μέχρι στιγμής στη βαθμολογία με 8 βαθμούς είναι ο Παναιτωλικός.

Κατόπιν αυτών καθίσταται σαφές ότι ο Πανιώνιος εξακολουθεί να θεωρείται το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό! Ουσιαστικά η εκτίμηση είναι ότι θα παλέψει με τον Παναιτωλικό για τη σωτηρία. Όμως ο τελευταίος έχει έναν σοβαρό επενδυτή που τον υποστηρίζει χρόνια, χωρίς βέβαια ανάλογα αποτελέσματα, που τη διάρκεια του χειμώνα θα κάνει διορθωτικές κινήσεις, ήδη τις έχει ξεκινήσει, που αναμένονται να τον βοηθήσουν. Ο Πανιώνιος όμως δυστυχώς δεν έχει την οικονομική πολυτέλεια να πάρει έναν ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά και ταυτόχρονα έχει και τους γνωστούς μεταγραφικούς περιορισμούς λόγω της τιμωρίας του.

Επομένως τι πρέπει να κάνει; Να τα παρατήσει; Σε καμία περίπτωση! Πρέπει κατά τη γνώμη μου α) Να ρυθμίσει το χρέος του προς το δημόσιο (εφορία) κάτι που παρά τις διαβεβαιώσεις των διοικούντων, δεν έχει επιτευχθεί ακόμη! Αυτή είναι μια ενέργεια που συνδέεται άμεσα με την οικονομική και αγωνιστική βιωσιμότητα του Ιστορικού συλλόγου! Και τούτο επειδή, με δεδομένο ότι: το χρέος του προς τα ασφαλιστικά ταμεία είναι ρυθμισμένο, προς τους ποδοσφαιριστές και λοιπούς ομοίως ή υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης, με τη ρύθμιση του χρέους προς το δημόσιο, το τελικό συνολικό χρέος του Πανιωνίου θα είναι εξυπηρετήσιμο και εξ αυτού του λόγου θα μπορεί να πάρει άδεια. β) Να κάνει ότι καλύτερο μπορεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και να προετοιμαστεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να δυναμώσει αγωνιστικά και να μπορέσει να σώσει την κατηγορία. Κάτι τέτοιο είναι εφικτό να γίνει με τη συμπαράσταση των φιλάθλων του αλλά και με το ειδικό βάρος που έχει ως σύλλογος.

Αν όμως δεν καταφέρει να σωθεί, κάτι βέβαια που όλοι απευχόμαστε, τότε το πρώτο που θα πρέπει να γίνει, έχει δηλ απόλυτη προτεραιότητα, είναι να ρυθμιστεί το χρέος. Με τη ρύθμισή του είναι εφικτή η ανάκαμψη ακόμη και από μικρότερη κατηγορία, είναι εφικτή η απόκτηση άδειας και υπάρχει πλέον μεγάλη πιθανότητα να τον αναλάβει κάποιος σοβαρός και εύρωστος επενδυτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια