Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βεργίνης: Θα παλέψουμε για την 4η σερί νίκη

Με ανάρτηση του στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Δημήτρης Βεργίνης μίλησε για την τρίτη σερί νίκη του Ιστορικού...


Με ανάρτηση του στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Δημήτρης Βεργίνης μίλησε για την τρίτη σερί νίκη του Ιστορικού την προηγούμενη αγωνιστική αλλά και για την αναμέτρηση του Σαββατου κόντρα στον Ιωνικό Νίκαιας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του αρχηγού του Πανιωνίου:
«Το προηγούμενο Σάββατο (14/12) καταφέραμε και πήραμε τη τρίτη κατά σειρά νίκη μας - στην EKO Basket League - κόντρα στη Λάρισα. Ένα παιχνίδι το οποίο έπρεπε να το κερδίσουμε και τα καταφέραμε. Μπορεί στο τελευταίο δεκάλεπτο να χάσαμε τη μεγάλη διαφορά που είχαμε αποκτήσει από δικά μας λάθη, και να επιτρέψουμε στο αντίπαλο να μας πλησιάσει στο σκορ, αλλά στο τέλος πήραμε μια μεγάλη νίκη με ιδιαίτερη σημασία από όλες τις πλευρές και κυρίως για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους.

 Επόμενος αντίπαλος μας είναι ο Ιωνικός Νίκαιας. Μια ομάδα με ταλαντούχους και έμπειρους παίκτες. Ειδικά το κομμάτι της επίθεσης είναι αυτό στο οποίο πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, καθώς είναι μες εκτός δρας, ωστόσο θα διεξαχθεί στο δικό μας γήπεδο, αφού με τον Ιωνικό έχουμε φέτος κοινό "σπίτι".

 Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν θα έχουμε τον κόσμο του Πανιωνίου δίπλα μας... Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο σκεπτικό που είχαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια και να παλέψουμε για τη τέταρτη σερί μας νίκη!!!

 Υ. Γ. Είμαστε μια αγωνιστική πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο υγεία ευτυχία και να περάσει ο καθένας αυτές τις άγιες μέρες με τους αγαπημένους του ανθρώπους.

 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια