Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τελείωσε» στο 28' το παιχνίδι...

Ουσιαστικά από το 28ο λεπτό κρίθηκε το εκτός έδρας παιχνίδι του Πανιωνίου, με την ΑΕΛ, όπου ο Ιστορικός ηττήθηκε με 2-0, για την 16η αγων...

Ουσιαστικά από το 28ο λεπτό κρίθηκε το εκτός έδρας παιχνίδι του Πανιωνίου, με την ΑΕΛ, όπου ο Ιστορικός ηττήθηκε με 2-0, για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Στο 17' και μετά από περίπου 3 λεπτά (!) στο VAR, ο διαιτητής Γκορτσίλας αποφάσισε να δώσει πέναλτι, σε μία φάση που η μπάλα φαίνεται να βρίσκει στο χέρι του Παπαγεωργίου, χωρίς όμως ο παίκτης του Πανιωνίου να έχει σκοπό να κόψει την μπάλα με το χέρι του. Μία φάση που είναι στην κρίση του διαιτητή, μόνο που ο Γκορτσίλας χρειάστηκε να δει πάρα πολλές φορές το ριπλέι για να πάρει την απόφαση του. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Φατιόν και έκανε το 1-0.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Ιστορικός έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όμως ο Κρίστινσον έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το μονοκόματο σουτ του Οικονομίδη.

Στο 28' ήρθε η φάση που έκοψε κάθε ελπίδα για τον Πανιώνιο, προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Γκορτσίλας έδωσε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Οικονομίδη, σε μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Φατιόν. Πρώτος στην μπάλα πήγε ο χαφ των γηπεδούχων και στη συνέχεια ο παίκτης του Πανιωνίου τον βρίσκει με το εξωτερικό μέρος του παπουτσιού του (όχι δηλαδή με τις τάπες) στο καλάμι. Φάση για κίτρινη κάρτα και όχι για κόκκινη!

Στο 38' η ΑΕΛ κατάφερε να κάνει δύο τα τέρματα της. Μετά από σέντρα του Καρανίκα από τα δεξιά, ο Ουάρντα μόνος του έκανε την κεφαλιά και σκόραρε. Ο Μασούρας ήταν ο παίκτης που έχασε εντελώς τον Αιγύπτιο στην φάση.

Ο Πανιώνιος στην "επανάληψη" μπήκε με σκοπό να πιέσει, έστω και με παίκτη λιγότερο, όμως η πίεση που άσκησε δεν απέφερε καρπούς.

Πλέον, ο Πανιώνιος παραμένει στους 6 βαθμούς και ο αγώνας για την παραμονή συνεχίζεται. Θα χρειαστεί όμως βελτίωση η εικόνα της ομάδας στη συνέχεια, ώστε να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Σταυρόπουλος, Λυμπεράκης (66' Εμμανουλίδης), Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Μασούρας, Οικονομίδης, Τσιλούλης (56' Σαραμαντάς), Γρίβας (55' Παπανικολάου), Αραμπούλι

1 σχόλιο