Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το 2ο τουρνουά «Μάκης Δενδρινός» - Βραβεύσεις και πρόγραμμα (photos)

Οι θύμησες και η νοσταλγία για την απουσία του. Η τιμή για το έργο και η αναγνώριση της προσφοράς του στον Πανιώνιο για 28 χρόνια, ως παίκ...

Οι θύμησες και η νοσταλγία για την απουσία του. Η τιμή για το έργο και η αναγνώριση της προσφοράς του στον Πανιώνιο για 28 χρόνια, ως παίκτης, προπονητής της ανδρικής ομάδας και κορυφαίος συντελεστής στην σύσταση της ακαδημίας μπάσκετ.

Όλα αυτά τα αισθήματα θα «πλημμυρίσουν» το 2ο τουρνουά «ΜΑΚΗΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ» που θα διοργανωθεί στο γήπεδο «Ανδρέας Βαρίκας», στο διάστημα 20-22 Δεκεμβρίου, με την συμμετοχή 10 ομάδων Παμπαίδων. H αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για την διοργάνωση του 2ου τουρνουά «ΜΑΚΗΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ» και η ακαδημία μπάσκετ του Πανιωνίου, στοχεύει στην μακροπρόθεσμη καθιέρωση του.

Στο 2ο τουρνουά «ΜΑΚΗΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ» δεν θα υπάρξει βαθμολογική κατάταξη και θα απονεμηθούν μόνο τιμητικά βραβεία συμμετοχής στις ομάδες, ενώ θα δοθούν αναμνηστικά σε όλους τους παίκτες.

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ 2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΜΑΚΗΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ»

Συμπαίκτες και συνοδοιπόροι στην καταξίωση της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, την δεκαετία του ’80, συνεργάτες και επιστήθιοι φίλοι που υπηρέτησαν το όραμα του Ανδρέα Βαρίκα για την δημιουργία των υποδομών μπάσκετ του συλλόγου και παίκτες που καθοδηγήθηκαν τεχνικά στην κατάκτηση πανελλήνιων πρωταθλημάτων Παίδων και Εφήβων, θα τιμηθούν από την ακαδημία μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, στο 2ο τουρνουά «ΜΑΚΗΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ».

Ο «στρατηγός» Κώστας Μίσσας που ήταν συμπαίκτης του Μάκη Δενδρινού στην ανδρική ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ο Σταμάτης Φωτεινός που ήταν άμεσος συνεργάτης του στα πρώτα χρόνια του φυτωρίου μπάσκετ του και αδελφικός φίλος του, ο Ηλίας Ζούρος που διατέλεσε παίκτης του και άρχισε την ενασχόληση του στην προπονητική στις υποδομές και ο Θανάσης Κωνσταντώνης, ο οποίος, επίσης ήταν παίκτης του και έχει πολύπλευρη και διαχρονική συμβολή στην καθιέρωση «κυανέρυθρης» ακαδημίας, θα είναι τα τιμώμενα πρόσωπα, με την χρονική συγκυρία του εορτασμού 130 χρόνων ιστορίας του συλλόγου.

Το πρόγραμμα:

ΠAPAΣKEYH 20/12

15.30 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (1)-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

17.30 ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΤΟΥ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

19.30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΔΟΥΚΑΣ

21.30 ΠANIΩNIOΣ (2)-APIΣTOTEΛEIO ΣEPPΩN

ΣABBATO 21/12

10.00 MIKTH EΣKANA-ΠANIΩNIOΣ (2)

12.00 «ΠΛATΩN»-APIΣTOTEΛEIO ΣEPPΩN

14.00 EΘNIKH NOTOY-ΠANIΩNIOΣ (1)

16.00 OΛYMΠIAKOΣ-ΠEPIΣTEPI

KYPIAKH 22/12/2019

10.00 ΠANAΘHNAΪKOΣ-APIΣTOTEΛEIO ΣEPPΩN

12.00 EΘNIKH NOTOY- OΛYMΠIAKOΣ

14.00 «ΠΛATΩN» -MIKTH EΣKANA

16.00 ΠANIΩNIOΣ (1)-ΔOYKAΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια