Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λυμπεράκης στα panionianea.gr: «Πολύ μεγάλη ομάδα ο Πανιώνιος, απίστευτος ο κόσμος μας»

Για το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό, το ερχόμενο πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, την εμπειρία που έζησε σ...

Για το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό, το ερχόμενο πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, την εμπειρία που έζησε στη Νέα Σμύρνη, αλλά και τον κόσμο του Ιστορικού, μίλησε στα panionianea.gr o Οδυσσέας Λυμπεράκης.

O 21χρονος αριστερός μπακ, ο οποίος στις τελευταίες αναμετρήσεις έχει πάρει θέση βασικού από τον Νικόδημο Παπαβασιλείου και πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις, αρχικά αναφέρθηκε στην σημαντικότητα της ισοπαλίας κόντρα στον ΟΣΦΠ:

"Ήταν ένας πολύ σημαντικός βαθμός απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό".

Εν συνεχεία μίλησε για το σερί των τριών αγώνων που μετράει πλέον ο Πανιώνιος χωρίς ήττα, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στο κομβικό ματς που ακολουθεί απέναντι στον Παναιτωλικό:"Έχουμε ένα καλό σερί και θέλουμε να το συνεχίσουμε. Όπως είπα και πριν το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι πολύ σημαντικό και θα παίξουμε μόνο για τη νίκη. Ο Παναιτωλικός είναι κοντά μας στην βαθμολογία και θέλουμε το τρίποντο για να καταφέρουμε να βάλουμε έναν αντίπαλο από κάτω στην βαθμολογία".

Τέλος, ο Λυμπεράκης μίλησε για την δική του εμπειρία, στο πρώτο ντέρμπι της καριέρας του, αναφέρθηκε στην δυναμική παρουσία του κόσμου και χαρακτήρισε "πολύ μεγάλη ομάδα" τον Πανιώνιο: "Είναι απίστευτο συναίσθημα για εμένα. Έπαιξα με την ομάδα μου στην έδρα μας με έναν μεγάλο αντίπαλο και είναι κάτι μοναδικό για εμένα, όπως και για κάθε παιδί στην ηλικία μου.  Ο Πανιώνιος είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Είμαστε ομάδα με μέταλλο και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Ο κόσμος μας ήταν απίστευτος, μας βοήθησε πάρα πολύ. Θεωρώ πως ήταν το 50% της ομάδας για να έρθει το αποτέλεσμα".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια