Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανακοίνωσε (και) Ντούρεν ο Πανιώνιος!

Με την απόκτηση του Τόμισλαβ Πέτροβιτς ο Πανιώνιος αντικατέστησε τον Τζάστιν Μάρτιν στην θέση των φόργουορντ, ενώ αμεσα ανακοινώθηκε κ...

Με την απόκτηση του Τόμισλαβ Πέτροβιτς ο Πανιώνιος αντικατέστησε τον Τζάστιν Μάρτιν στην θέση των φόργουορντ, ενώ αμεσα ανακοινώθηκε και ο αντικαταστάτης του Μαρκ Ντόρις για την θλεση του γκαρντ.

Ο λόγος για τον Ταϊρίκ Ντούρεν (28 χρονών, 1.83 μέτρα, γκαρντ). Ο Αμερικανός παίκτης ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν στην ΑΕΚ Λάρνακας, με την οποία κατά μέσο όρο είχε 17,3 πόντους, 2,8 ασίστ και 2,5 ριμπάουντ στο Fiba Europe Cup. Όπως καταλαβαίνει κανείς είναι κι αυτός επιλογή του Λίνου Γαβριήλ (όπως και ο Πέτροβιτς), καθώς είχε συνεργαστεί μαζί του στην κυπριακή ομάδα.

Μάλιστα, ο Ντούρεν έχει και εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, αφού στο ξεκίνημα της προηγούμενης χρονιάς αγωνίστηκε στον Κολοσσό Ρόδου (9,8 πόντοι, 3,4 ασίστ).

Ο 28χρονος αναμένεται εντός των επόμενων ωρών στην Ελλάδα, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα τις προπονήσεις με τον Ιστορικό.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: "Η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa ανακοινώνει την απόκτηση του Tyreek Duren, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Ο Αμερικανός point guard γεννήθηκε στην Pennsylvania στις 15/10/1991, έχει ύψος 1,83μ. και ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν (2019-19) αγωνιζόμενος στην ΑΕΚ Λάρνακας, με την οποία είχε κατά μέσο όρο 17,3 πόντους, 2,8 ασίστ και 2,5 ριμπάουντ στο Fiba Europe Cup!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει εμπειρία κι από την EKO Basket League, καθώς στο ξεκίνημα της περσινής (2018) αγωνιστικής περιόδου φόρεσε την φανέλα του Κολοσσού, καταγράφοντας 9,8 πόντους και 3,4 ασίστ, πριν αποχωρήσει από τους Ρόδιους με προορισμό της ΑΕΚ Λάρνακας.

Από την Κυπριακή ομάδα, άλλωστε, ο Tyreek Duren ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα (2014-15), έχοντας αποφοιτήσει από το κολέγιο Le Salle (2010-14). Με την ΑΕΚ Λάρνακας συνεργάστηκε και την σεζόν 2017-18 (13,6 πόντους, 3,6 ασίστ και 3,3 ριμπάουντ) στην δεύτερη από τις συνολικά τρεις θητείες του στην ομάδα, με την οποία έφτασε συνολικά στην κατάκτηση δυο πρωταθλημάτων (2017, 2018), ενός κυπέλλου και ενός σούπερ καπ στην Κύπρο, ενώ συμμετείχε και στο All Star Game του 2017.

Ο 28χρονος point guard έχει, επίσης, αγωνιστεί στην Ευρώπη για λογαριασμό της πολωνικός Trefl Sopot και της Γαλλικής SOMB της Βουλώνης, όπου είχε 12 πόντους και 4,5 ασίστ κατά μέσο όρο.

Από σήμερα (11/11) ο Tyreek Duren ανήκει στο δυναμικό της ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa!

Καλώς ήρθες στον Ιστορικό, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες…".

Δεν υπάρχουν σχόλια