Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αρσε: «Οσο άντεχε το σώμα μου...»

Θετικό χαρακτήρισε το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στον Αρη ο Πέδρο Άρσε, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος που επέτρεψε στην δράση και σκόραρε.  ...

Θετικό χαρακτήρισε το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στον Αρη ο Πέδρο Άρσε, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος που επέτρεψε στην δράση και σκόραρε. 

Σκόρερ του Πανιωνίου ήταν ο Αρσε κόντρα στον Άρη και αναλυτικά οσα είπε μετα το ματς της Νεας Σμύρνης. «Ηταν πολύ θετικό αποτέλεσμα, πλησιάσαμε τόσο πολύ στη νίκη και είχαμε ένα προβάδισμα, όμως παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα. Είμαι χαρούμενος γιατί μετά από απουσία ενός μήνα, κατάφερα να αγωνιστώ και να σκοράρω. Έπαιξα όσο θα άντεχε το σώμα μου. Άντεξα 70 λεπτά και προσπάθησα για το καλύτερο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μεξικανός στη NOVA.

Και μετά ρωτήθηκε αν υπάρχει πίεση και άγχος στους «κυανέρυθρους». «Μας απασχολεί στα αποδυτήρια. Είχαμε την ευκαιρία με μια νίκη να σβήσουμε το μείον. Η εμφάνιση μας στο ματς με τον Άρη ήταν μια συνέχεια των τελευταίων αγώνων. Πιστεύω ότι θα έρθουν στην πορεία οι βαθμοί που θέλουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια