Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δύσκολα (και) με Ξάνθη ο Ντομίνγκες

Την προετοιμασία του για τον ερχόμενο εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη έχει ξεκινήσει ο Πανιώνιος. Οι κυανέρυθροι καλούνται να διατηρισου...

Την προετοιμασία του για τον ερχόμενο εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη έχει ξεκινήσει ο Πανιώνιος.

Οι κυανέρυθροι καλούνται να διατηρισουν το πάθος και την αγωνιστικότητα που έδειξαν στο ματς με τον Άρη και να προσπαθήσουν να πάρουν βαθμούς ή βαθμό και στην έδρα της Ξάνθης.

Ο Νικόδημος Παπαβασιλείου φαίνεται πως και στο παιχνίδι με τους Ακρίτες δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ντομίνγκες. Ο Βραζιλιάνος στόπερ, μετά την εγχείριση στην οποία είχε υποβληθεί, έχει ξεκινήσει πλέον προπονήσεις, ωστόσο ακόμα βρίσκεται πολύ πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης και το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Μασούρα, ο οποίος έχει υποστεί θλάση στον ορθό μηριαίο. Βέβαια οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στις τελευταίες προπονήσεις πριν το ματς της Ξάνθης. Κάτι ανάλογο θα γίνει και με την περίπτωση του Κότνικ, ενώ αντίθετα ο Άρσε δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θα είναι κανονικά στην διάθεση του προπονητή του.

Θυμίζουμε ότι εκτός από τον αγώνα της Κυριακής έχει τεθεί ο Μιλόγεβιτς που αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Άρη, όπως και ο Μαξίμοβιτς ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο ματς του περασμένου Σαββάτου και την Κυριακή πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.

Να σημειώσουμε, πως την Τρίτη (5/11) ο Σέρβος μέσος πήρε το εξιτήριο από το νοσοκομείο και σε περίπου δύο μήνες αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια