Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κυριάρχησε του ΠΑΟΚ και πήρε σπουδαία νίκη

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Πανιώνιο απέναντι στον ΠΑΟΚ και δίκαια πήρε μια πολύ σημαντική νίκη με σκορ 97-87. Ο Ιστορικός εκανε ένα με...

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Πανιώνιο απέναντι στον ΠΑΟΚ και δίκαια πήρε μια πολύ σημαντική νίκη με σκορ 97-87.

Ο Ιστορικός εκανε ένα μεγάλο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ, έβγαλε αντίδραση όπου χρειαζόταν και πήρε το αποτέλεσμα που του άξιζε, πραγματοποιώντας την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα, δείχνοντας πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Το παιχνίδι

Α ημίχρονο

Με τον Πανιώνιο να σκοράρει πρώτος και να προηγείται ξεκίνησε το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οι κυανέρυθροι με εύστοχα μακρινά σουτ και καλή αμυντική λειτουργία έφτασαν στο 14-7, όμως με δυο συνεχόμενα τρίποντα ο ΠΑΟΚ μείωσε γρήγορα στο πόντο.  Μένοντας συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του και παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων να ισοφαρίσουν, ο Ιστορικός διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος της περιόδου με σκορ 19-16, δείχνοντας πολύ καλό πρόσωπο στο ξεκίνημα του ματς.

Από τα πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου ο ΠΑΟΚ πίεσε, ισοφάρισε και προηγήθηκε φτάνοντας από το μείον 3 στο συν 8.  Ο Πανιώνιος φάνηκε να έχει χάσει τον ρυθμό του σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο, ωστόσο έμεινε ανταγωνιστικός, δεν επέτρεψε στον δικέφαλο να ξεφύγει στο σκορ και τελικά με τρίποντο του Πάσαλιτς έφτασε στην ισοφάριση 40-40 ένα λεπτό πριν την λήξη του δεκαλέπτου και τελικά ολοκλήρωσε το δεκάλεπτο στο συν 1 ανατρέποντας την εις βάρος του διαφορά.
Σκορ περιόδου 45-44 με το Ιστορικό να δείχνει αποφασιστικότητα και να είναι αποτελεσματικός απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο.

Β ημίχρονο

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε  κάποια άστοχα σουτ από  πλευράς ΠΑΟΚ και ανέβασε την διαφορά στους 3 αλλά με εύστοχο τρίποντο οι φιλοξενούμενοι έφεραν και πάλι το παιχνίδι στα ίσα. 47-47.  Στην συνέχεια της τρίτης περιόδου ο Ιστορικός υπέπεσε σε λάθη δίνοντας την ευκαιρία στον δικέφαλο  να προηγηθεί εκ νέου στο ματς, χωρίς όμως να χάσει την επαφή με το σκορ. Το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον Πανιώνιο στο -6 , σκορ 62-68.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στη τέταρτη περίοδο και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα κάνοντας ένα μεγάλο παιχνίδι χωρίς να τα παρατήσουν ούτε στιγμή.
Το πρώτο μισό του τέταρτου δεκαλέπτου κύλησε με τις δυο ομάδες να είναι εξίσου δυνατές και κοντά στο σκορ αλλά ο Πανιώνιος έδειχνε αποφασισμένος να διεκδικήσει την νίκη μέχρι το τέλος και έφτασε για πρώτη φορά  σε διψήφια  διαφορά 10 πόντων τρία λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης, σημείο καθοριστικό για την συνέχεια.

Ο Ιστορικός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δυσκόλεψε τον ΠΑΟΚ και τελικά πήρε μια σπουδαία νίκη ξεσηκώνοντας τον κόσμο του.  Σκορ 97-87

Η ταυτότητα του αγώνα

Μπάσκετ ανδρών - 9η αγωνιστική

Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ.: 97-87

Τα δεκάλεπτα: 19-16, 45-44, 62-68, 97-87

Πανιώνιος(Γαβριήλ): Duren 22(3), Petrovic 5(1), Καμαριανός, Samuels 21(1), Pasalic 11(2), Mcgill 18(3), Lee 20, Βεργίνης, Καμπερίδης

Διαιτητές: Παναγιώτου, Μαγκλογιάννης, Πιτσίλκας


Επιμέλεια Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια