Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καλύτερα ο Μιλόγεβιτς

Συνεχίζεται καθημερινά η προετοιμασία του Πανιωνίου ενόψει του πολύ σημαντικού εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (30/11) κόντρα στον Παναιτω...

Συνεχίζεται καθημερινά η προετοιμασία του Πανιωνίου ενόψει του πολύ σημαντικού εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (30/11) κόντρα στον Παναιτωλικό.

Οι προπονήσεις έχουν μπει στην τελική τους ευθεία, με το κλίμα στις τάξεις της ομάδας να είναι πολύ καλό, μετά και από το τελευταίο θετικό αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό και άπαντες "δηλώνουν" έτοιμοι για το κρίσιμι ματς απέναντι στα "καναρίνια".

Στα αγωνιστικά, ο Νεμάνια Μιλόγεβιτς ανεβάζει πλέον ρυθμούς, έχει επανέλθει στις προπονήσεις και όπως φαίνεται θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας. Βέβαια, τα πάντα θα ξεκαθαρίζουν μετά το τέλος της τελευταίας προπονήσης (Παρασκευή 29/11).

Από εκεί και πέρα, ο Ντομίνγκες συνεχίζει το ειδικό του πρόγραμμα, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος., ωστόσο θα είναι εκτός και από το ματς του Σαββάτου. Είναι πιθανό, όμως, να βρεθεί στην αποστολή του Ιστορικού για τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

Τέλος, ο Κόρμπος έχει βγάλει πλέον το προστατευτικό κολάρο, το οποίο του είχε τοποθετηθεί για τις ενοχλήσεις που είχε στον αυχένα. Φυσικά, ο αρχηγός θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στον Παναιτωλικό.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. μπράβο ρε παιδιά αρχίζουν και έχουν ενδιαφέρον τα Σαβατοκύριακα με τέτοια αποτελέσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή