Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συνεχίζουν ενωμένοι οι άνδρες του Βόλεϊ!

Το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Ιστορικού περνάει αρκετά δύσκολες καταστάσεις, καθώς πριν λίγες ημέρες παραιτήθηκε τόσο η προπονήτρια της ομάδας...

Το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Ιστορικού περνάει αρκετά δύσκολες καταστάσεις, καθώς πριν λίγες ημέρες παραιτήθηκε τόσο η προπονήτρια της ομάδας Κατερίνα Οικονόμου, ενώ αποχώρησε και ο έφορος του τμήματος (και άνδρας της) Νικήτας Χιωτινης.

Όπως καταλαβαίνει κανείς μέσα στην σεζόν το τμήμα έμεινε... ακέφαλο και τα πράγματα όπως για κάθε ομάδα του Ερασιτέχνη μόνο εύκολα δεν είναι.

Πάντως, το θετικό είναι ότι οι παίκτες των κυανέρυθρων παραμένουν μία "γροθιά", άπαντες είναι ενωμένοι για χάρη του Πανιωνίου! Άλλωστε, πολλοί από τους αθλητές της ομάδας είναι χρόνια στον σύλλογο και αγαπούν τον Ιστορικό.

Αυτή η ομάδα και αυτά τα παιδιά χρειάζονται την στήριξη του κόσμου και φυσικά όποιος έχει την ευχέρεια να βοηθήσει παραπάνω μόνο καλό θα κάνει σε ένα δυνατό τμήμα του Πανιωνίου.

Τέλος, να σημειωθεί ότι την Πέμπτη (21/11) οι άνδρες του Βόλεϊ έδωσαν φιλικό παιχνίδι με την Δραπετσώνα (ομάδα που βρίσκεται στον όμιλο τους) και παρά το γεγονός πως αγωνίστηκαν χωρίς καθοδήγηση από προπονητή επικράτησαν με 2-1 σετ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια