Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με ψυχή Πάνθηρα ξέρανε τον Ολυμπιακό!

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά ο παθιασμένος Πανιώνιος πήρε την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στον Ολυμπιακό και έφτασε τους 3 βαθμούς στον βαθμο...

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά ο παθιασμένος Πανιώνιος πήρε την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στον Ολυμπιακό και έφτασε τους 3 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα του Παπαβασιλείου αν και αγωνίστηκε σε ένα ακόμη ματς με βασικές απουσίες, αν και είχε απέναντι του μία πολύ πιο ισχυρή ομάδα, κατάφερε με πάθος Πάνθηρα να πάρει το ισόπαλο αποτέλεσμα, με γκολ του Εμμανουηλίδη στο 88'!

Το γκολ του Ολυμπιακού ήρθε με πέναλτι στο 55', όταν ο Κομίνης έδωσε χέρι του Παπανικολάου σε σέντρα του Γκασπάρ, με τον παίκτη του Πανιωνίου πάντως να μην έχει καν οπτική επαφή με την μπάλα, η οποία μπάλα βρήκε στον αγκώνα του.

Πλέον ο Πανιώνιος έχει 3 βαθμούς και τέτοια αποτελέσματα δίνουν όλο και περισσότερες ελπίδες στον Ιστορικό για την φετινή πολύ δύσκολη σεζόν!

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους 6.000 φίλους του Πανιωνίου να πανηγυρίζουν έξαλλα το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα δεν υπήρξε κάτι ιδιαίτερο, με εξαίρεση ένα σουτ του Κόρμπου έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού που πέρασε άουτ.

Στο 12' ο Μαλέρμπ αντέδρασε σωστά στην κοντινή κεφαλιά του Λοβέρα, με την μπάλα να σκάει κάτω και τον Γάλλο τερματοφύλακα να διώχνει.

Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοση τους και με συνεχόμενα κόρνερ πίεσαν για να πετύχουν κάποιο τέρμα. Στο 23' ο Μπουχαλάκης έκανε πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να βρίσκει και στον Ευαγγέλου, όμως ο Μαλέρμπ αντέδρασε εξαιρετικά και έδιωξε την μπάλα.

Στο 26' ήταν η σειρά του Τσιμίκα να δοκιμάσει το πόδι του, η μπάλα κόντραρε στον Μασούρα και πέρασε λίγο δίπλα από την εστία του Πανιωνίου.

Η άμυνα του Ιστορικού κρατούσε καλά, παρά την πίεση των φιλοξενουμένων, με τους Ευαγγέλου και Σταυρόπουλο να έχουν καλή παρουσία.

Η επόμενη καλή φάση ήρθε στο 42', όταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού, ο Ποντένσε, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο επόμενο λεπτό 43', ο Γκερέρο έκανε την κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας του Πανιωνίου, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μαλέρμπ.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Ιστορικός βγήκε όμορφα στην αντεπίθεση, ο Μασούρας έκανε το δυνατό σουτ, με τον Σα να μπλοκάρει.

Στο 55' ο Κομίνης έδωσε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, όταν ο Γκασπάρ έκανε την σέντρα και η μπάλα βρήκε στον αγκώνα του Παπανικολάου στην προσπάθεια του να κάνει τάκλιν για να κόψει. Ένα πέναλτι αρκετά αυστηρό, καθώς ο παίκτης του Πανιωνίου δεν απλώνει το χέρι και μάλιστα δεν έχει οπτική με την μπάλα. Ουσιαστικά η μπάλα πάει στον αγκώνα του και δεν κάνει κίνηση ο Παπανικολάου να την κόψει με το χέρι! ΄Μία φάση που δεν είδε κάν στο VAR ο Κομίνης!Το πέναλτι το εκτέλεσε εύστοχα ο Βαλμπουενά και έγινε το 0-1

Στα επόμενα λεπτά ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει, να απειλήσει, κυρίως με τους Αραμπούλι, Καμαρά και Άρσε, όμως έλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια.

Στο 79' απείλησε ο Ολυμπιακός, με το μακρινό σουτ του Βαλμπουενά να διώχνει ο Μαλέρμπ.

Η ομάδα του Παπαβασιλείου προσπάθησε να βρει διαδρόμους και στο 88' κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Εμμανουηλίδης με τσαμπουκά πήρε την μπάλα από τον Τσιμίκα, πλάσαρε και έκανε το 1-1, βάζοντας φωτιά στη Νέα Σμύρνη!

Το τέλος οτυ αγώνα βρήκε ομάδα και κόσμο να πανηγυρίζουν έξαλλα αυτό το σημαντικό αποτέλεσμα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Λυμπεράκης, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Παπανικολάου (80' Εμμανουηλίδης), Κόρμπος, Οικονομίδης (88' Γρίβας), Άρσε, Αραμπούλι, Μασούρας (51' Καμαρά)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Σουντανί (73' Μασούρας), Σεμέδο, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Γκερέρο, Μεριά, Τσιμίκας, Λοβέρα (46' Βαλμπουενά), Γκασπάρ

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια