Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αραμπούλι: «Πάνω απ΄όλα η ομάδα, ας κερδίζουμε και ας μην σκοράρω»

Ο Μπατσάνα Αραμπούλι πέτυχε ένα γκολ και είχε ένα δοκάρι, στη νίκη του Ιστορικού με 3-0 απέναντι στον Παναιτωλικό. Ο σκόρερ του πρώτου ...

Ο Μπατσάνα Αραμπούλι πέτυχε ένα γκολ και είχε ένα δοκάρι, στη νίκη του Ιστορικού με 3-0 απέναντι στον Παναιτωλικό.

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του Πανιώνιου, μιλώντας στην κάμερα της Nova, τόνισε πως άπαντες ήξεραν την κρισιμότητα του αγώνα και ξεκαθάρισε πως θα προτιμούσε να κερδίζει η ομάδα του παρά να σκοράρει ο ίδιος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη: "Γνωρίζαμε από την αρχή πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι. Από το ξεκίνημα της σεζόν βρισκόμασταν στην τελευταία θέση λόγω του -6 και ξέραμε την ευκαιρία που είχαμε σε αυτό το παιχνίδι για να φύγουμε από εκεί. Ευχαριστούμε τον Θεό που τα καταφέραμε. Ήταν μία συνέχεια για την ομάδα μας, καθώς στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια μετράμε μόνο νίκες και ισοπαλίες, Τα καλά αποτελέσματα μας δίνουν δύναμη και πίστη για τη συνέχεια".

Για το αν ξεχώρισε κάτι: "Δεν ξεχώρισα κάτι συγκεκριμένο. Ήταν συνολική προσπάθεια για να έρθει η νίκη. Η ομάδα κατάφερε να δημιουργεί ευκαιρίες, να είναι σωστή στο πλάνο της και να είναι συγκεντρωμένη. Ένα καθοριστικό σημείο του αγώνα και και το χρονικό μέρος που ήρθε το δεύτερο γκολ, όπου μας έδωσε το πιο ισχυρό προβάδισμα για τη νίκη".

Για το αν σκέφτεται πως μπορεί να βγει πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος: "Για εμένα πάνω απ' όλα είναι η ομάδα. Με ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα, αυτό είναι το σημαντικό. Προτιμώ να νικάει η ομάδα και να μην σκοράρω εγώ, παρά να σκοράρω και να μην κερδίζουμε. Όταν έρχεται η νίκη είναι χαρούμενη όλη η ομάδα. Από εκεί και πέρα, προφανώς είμαι επιθετικός και η δουλειά μου είναι να πετυχαίνω και γκολ".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια