Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στη δεύτερη θέση των σκόρερ ο Αραμπούλι

Ένας παίκτης που έχει ξεχωρίσει και έχει βοηθήσει σημαντικά την φετινή προσπάθεια του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Super League 1 είναι...

Ένας παίκτης που έχει ξεχωρίσει και έχει βοηθήσει σημαντικά την φετινή προσπάθεια του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Super League 1 είναι ο Μπατσάνα Αραμπούλι

Ο Γεωργιανός σέντερ φορ του Πανιωνίου με τα δύο τέρματα που πέτυχε στην εκτός έδρας νίκη του σωματείου απέναντι στη Ξάνθη έφτασε στα 5 τέρματα

Έτσι ο Αραμπούλι ανέβηκε αθόρυβα στην δεύτερη θέση των σκόρερ του πρωταθλήματος και μπροστά του βρίσκεται μόνο ο Κάρολ Σφιντέρσκι του ΠΑΟΚ

Αναλυτικά οι πρώτοι 5 σκόρερ του πρωταθλήματος όπως του αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της Super League 1

1. Κάρολ Σφιντέρσκι 6 τέρματα ΠΑΟΚ
2. Μπατσάνα Αραμπούλι 5 τέρματα Πανιώνιος 
3. Νέλσον Ολιβέιρα 5 τέρματα ΑΕΚ
4. Λισάντρο Σερμέντο 5 τέρματα ΟΦΗ
5. Χιλάλ Σουντανί 5 τέρματα Ολυμπιακός

Είναι πραγματικός ηγέτης


Αν κάποιος κοιτάξει τα τέρματα που έχει πετύχει ο Πανιώνιος στη φετινή Super League 1 θα καταλάβει ότι ο Μπατσάνα Αραμπούλι είναι ο παίκτης βαρόμετρο ο παίκτης ηγέτης.

Οι κυανέρυθροι έχουν σκοράρει φέτος 8 φορές, κάτι που απλά σημαίνει ότι ο Αραμπούλι έχει σκοράρει τα 5 από τα 8 τέρματα του Πανιωνίου.

Οι υπόλοιποι σκόρερ της ομάδας είναι ο Πέδρο Άρτσε, ο Σωτήρης Τσιλούλης και ο Νόβιτσα Μαξίμοβιτς οι οποίοι έχουν σκοράρει από μία φορά φέτος με την φανέλα του Πανιωνίου.

Σκοράρει ανά τρεις τελικές προσπάθειες

Στα στατιστικά που υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League 1 ο Μπατσάνα Αραμπούλι σκοράρει ανά τρεις τελικές προσπάθειες.

Μάλιστα ο πρώτος σκόρερ του Ιστορικού βρίσκεται στη 3η θέση της σχετικής λίστας μαζί με τον Γιόσιπ Μίσιτς του ΠΑΟΚ.

Περισσότερο αποτελεσματικοί από τον Αραμπούλι στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύο παίκτες και πρόκειται για τον Κάρολ Σφιντέρσκι του ΠΑΟΚ που σκοράρει ανά 2.5 τελικές προσπάθειες, αλλά και τον Χοακίν Τόρες του Βόλου ΝΠΣ που σκοράρει ανά 2.8 τελικές προσπάθειες.

Έχει δώσει τους μισούς βαθμούς

Τα τρία από τα πέντε τέρματα του Αραμπούλι έχουν δώσει 4 σημαντικούς βαθμούς στον Πανιώνιο στη μεγάλη φετινή προσπάθεια που κάνει, ώστε να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.

Ο 25χρονος Γεωργιανός επιθετικός σκόραρε απέναντι στη Λαμία στο εκτός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής χαρίζοντας στο φινάλε της συγκεκριμένης αναμέτρησης ένα πολύτιμο βαθμό στο Πανιώνιο.

Ενώ στο πρόσφατο εκτός έδρας παιχνίδι που έδωσε ο Πανιώνιος στη Ξάνθη στις 10 Νοεμβρίου σκόραρε δύο φορές οδηγώντας τον Ιστορικό σε μία σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-1.

Ο Πανιώνιος αυτή τη στιγμή συνεχίζει να βρίσκεται στη τελευταία θέση της βαθμολογίας με 2 βαθμούς, καθώς του είχε επιβληθεί τιμωρία 6 βαθμών πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Μέσα στον αγωνιστικό χώρα ο Ιστορικός έχει μαζέψει 8 βαθμούς, κάτι που σημαίνει ότι ο Αραμπούλι με τα γκολ που έχει πετύχει έχει δώσει τους μισούς βαθμούς στον Πανιώνιο.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 



Δεν υπάρχουν σχόλια