Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πλήρωσε τα λάθη του...

Την εντός έδρας ήττα από το Λαύριο με 71-77 γνώρισε ο Πανιώνιος στο "Σοφία Μπεφόν", πληρώνοντας κυρίως τα πολλά και αβίαστα λάθ...

Την εντός έδρας ήττα από το Λαύριο με 71-77 γνώρισε ο Πανιώνιος στο "Σοφία Μπεφόν", πληρώνοντας κυρίως τα πολλά και αβίαστα λάθη του τελευταίου δεκαλέπτου. 

Το παιχνίδι είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι, με τις δυο ομάδες ανά διαστήματα να παίρνουν κεφάλι στο σκορ. Στην τελευταία περίοδο όμως τα πολλά αβίαστα λάθη των κυανέρυθρων έδωσαν το δικαίωμα στο Λαύριο να πάρει το προβάδισμα και να το κρατήσει έως το φινάλε.

Για τον Πανιώνιο έκαναν ντεμπούτο οι Ντούρεν, Πέτροβιτς, με τον πρώτο να έχει πολύ καλή εικόνα πετυχαίνοντας 18 πόντους, ενώ αντίθετα ο δεύτερος δεν είχε ενθαρρυντική εικόνα, έχοντας και λάθη στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Έτσι, ο Πανιώνιος μένει στις δύο νίκες και πλέον έχει πέντε ήττες!

Το παιχνίδι

Με το Λαύριο να ανοίγει το σκορ και να προηγείται ξεκίνησε το πρώτο δεκάλεπτο, αλλά ο Ιστορικός γρήγορα βρήκε τα πατήματα του και ισοφάρισε και μάλιστα πήρε και το προβάδισμα. Το Λαύριο απάντησε άμεσα, ανέβασε και πάλι ρυθμό πέρασε μπροστά στο σκορ, έφτασε στο συν έξι κάνοντας το  17-23 σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε  και το δεκάλεπτο.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος ξεκίνησε μαγκωμένα επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να να φτάσουν την διαφορά για πρώτη φορά σε διψήφιο νούμερο στους συν 12 πόντους. Οι ''κυανερυθροι'' αντέδρασαν άμεσα και μάζεψαν την διαφορά στους τρεις και στην συνέχεια στο καλάθι δείχνοντας το παρόν τους στον αγωνιστικό χώρο. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες με σκορ 37-37.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε δυνατά στο τρίτο δεκάλεπτο, πήρε το προβάδισμα αλλά δεν το διατήρησε, αφού το Λαύριο είχε άμεση αντίδραση και προηγήθηκε εκ νέου. Οι δύο ομάδες ήταν σχεδόν ισοδύναμες σε όλη την διάρκεια της περιόδου, ενώ οι γηπεδούχοι ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και δεν επέτρεπαν στου φιλοξενούμενους να επιβάλουν τον ρυθμό τους στο ματς. Το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με το Πανιώνιο στο +2  από το απίθανο τρίποντο του Καμπερίδη στην λήξη πίσω από την μεσαία γραμμή (56-54).

Στα μισά της τελευταίας περιόδου οι κυανέρυθροι έκαναν πολλά αβίαστα λάθη, με αποτέλεσμα το Λαύριο να βρει την ευκαιρία να περάσει ξανά μπροστά στο σκορ, ακόμα και με 5 πόντους 2:30 λεπτά πριν το φινάλε. Δεν άλλαξε κάτι έως το φινάλε και ο Πανιώνιος έχασε ένα σημαντικό παιχνίδι, μένοντας στις δύο νίκες (και πλέον πέντε ήττες). Τελικό σκο το 71-77.

Να σημειωθεί πάντως πως ο παράγοντας διαιτησία με την κυρία Τσαρούχα σε πρωταγωνιστικό ρόλο να παίζει την δικό της ρόλο, με τους παίκτες και τους φιλάθλους του Πανιωνίου να έχουν πολλά παράπονα.

Η ταυτότητα του αγώνα

Μπάσκετ ανδρών - 7η αγωνιστική
Πανιώνιος - Λαύριο: 71-77

Τα δεκάλεπτα: 17-23, 37-37, 56-54, 71-77

Πανιώνιος (Γαβριήλ): Duren 18(1), Βεργίνης 8(2), Samuels 17, Pasalic 3(1), Λαμπρόπουλος 7, Mcgill, Petrovic 2, Καμαριανός, Τζουγκαράκης, Καμπερίδης 16(4)

Διαιτητές: Τσαρούχα, Κατραχούρας, Μαλαμάς

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αντωνάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια