Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χωρίς Μασούρα ο Πανιώνιος

Τις υπηρεσίες του 23χρονου Δεξιού μπακ Γιάννη Μασούρα θα στερηθεί αύριο το απόγευμα ο προπονητής του Πανιωνίου Νικόδημος Παπαβασιλείου, ...


Τις υπηρεσίες του 23χρονου Δεξιού μπακ Γιάννη Μασούρα θα στερηθεί αύριο το απόγευμα ο προπονητής του Πανιωνίου Νικόδημος Παπαβασιλείου, ενόψει της κρίσιμης εντός έδρας αναμέτρησης απέναντι στον Άρη (19:30).

Ο Μασούρας έμεινε εκτός αποστολής, καθώς υπέστη θλάση στον ορθό μηριαίο. Ο γιατρός και πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Δάρας έκανε ένεση με πλασματοκύτταρα στο νεαρό παίκτη και τις επόμενες ημέρες θα κριθεί το χρονικό διάστημα που θ’ απουσιάσει ο ποδοσφαιριστής.

Επιστρέφει ο Κότνικ

Στα ευχάριστα είναι ότι επιστρέφει στην αποστολή της ομάδας ο Σλοβένος πορτιέρε Μάτιτς Κότνικ, ο οποίος είχε τραυματιστεί στην εντός έδρας αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Αστέρα Τρίπολης στις 20 Οκτωβρίου.

Στο μεταξύ η προετοιμασία του Ιστορικού ολοκληρώθηκε σήμερα με προπόνηση που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Στον Πανιώνιο είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα στην αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη, ώστε να έρθει η νίκη και η ομάδα ν’ ανασάνει βαθμολογικά στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει για παραμονή στη κατηγορία.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» Νικόδημος Παπαβασιλείου ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τις εξής παίκτες:

Κότνικ, Μάλερμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Μανιάτης, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς, Άρσε, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης, Αραμπούλι, Δούμτσιος.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια