Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

6ο Panionios Cup

Στις 2 Νοεμβρίου 2019 διεξήχθη στο κλειστό Γυμναστήριο του Πανελληνίου ΓΣ το 6ο PANIONIOS CUP με νέο ρεκόρ συμμετοχής αθλητών (736 αθλ...

Στις 2 Νοεμβρίου 2019 διεξήχθη στο κλειστό Γυμναστήριο του Πανελληνίου ΓΣ το 6ο PANIONIOS CUP με νέο ρεκόρ συμμετοχής αθλητών (736 αθλητές από την ηλικία των 7 ετών-juniors B έως άνδρες και γυναίκες) και πολύ μεγάλη οργανωτική επιτυχία.

Το γήπεδο χωρητικότητας 1.800 περίπου θέσεων ήταν γεμάτο από την έναρξη των αγώνων (περί τις 9.30 π.μ.) έως και τη λήξη τους (περί τις 22.00 μ.μ. το βράδυ) και οι θεατές απόλαυσαν ένα πολύ όμορφο αθλητικό θέαμα που τους προσέφεραν οι αθλητές που αγωνίστηκαν σε μία πραγματική γιορτή του τζούντο.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει καθιερωθεί ως το πολυπληθέστερο σε συμμετοχές διασυλλογικό τουρνουά στην Ελλάδα και το πιο άρτιο οργανωτικά και, σε συνδυασμό με το όνομα και την ιστορία του Συλλόγου, προσελκύει αθλητές από όλη την Ελλάδα (ενίοτε και από το εξωτερικό), ενώ τα Σωματεία που συμμετείχαν εφέτος έφτασαν στον επίσης αριθμό-ρεκόρ των 70!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η παρουσία των αθλητών μας ήταν εξαιρετική, καθώς ο Σύλλογός μας συμμετείχε με 26 αθλητές και κατέκτησε συνολικώς 20 μετάλλια (12 χρυσά και 8 χάλκινα)!

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Γ.Σ. κ. Αλέξη Αλεξόπουλο, ολόκληρο το Δ.Σ. του Συλλόγου και τον κ. Αλέξη Αναγνωστόπουλο για την παραχώρηση του γηπέδου για τη διεξαγωγή των αγώνων, καθώς και τον έφορο του Τμήματος Τζούντο του Πανελληνίου Γ.Σ. κ. Κώστα Καψούρο για την άψογη φιλοξενία και τη γενική συνδρομή του στη διεξαγωγή του τουρνουά.

Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφερθούμε στους ανθρώπους που εργάστηκαν για τη μεγάλη αυτή διοργάνωση, το γιατρό αγώνων, τους εθελοντές Σαμαρείτες, το προσωπικό και τον υπεύθυνο του γηπέδου και, ιδιαιτέρως, τους υπέροχους γονείς-εθελοντές του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ., χωρίς τους οποίους μία τόσο σπουδαία ημερίδα δεν θα ήταν δυνατόν να υλοποιηθεί.

Η προετοιμασία για ένα μεγαλύτερο και αρτιότερο 7ο PANIONIOS CUP ξεκίνησε ήδη!

Επικεφαλής Προπονητής: Γιώργος Φραγγελάκης

Βοηθός Προπονητής: Γιάννης Κοντοκώστας

Έφοροι: Σταύρος Κατσούλης – Θεόδωρος Αρβανίτης

Τμήμα Τζούντο

ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια