Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τιμωρία 15 ημερών σε Ζαμάνη

Τον Διευθυντή  Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Πανιώνιος Νίκο Ζαμάνη τιμώρησε το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League για την συμπεριφορά τ...

Τον Διευθυντή  Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Πανιώνιος Νίκο Ζαμάνη τιμώρησε το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League για την συμπεριφορά του στην εντός έδρας αναμέτρηση του προηγούμενου Σαββάτου απέναντι στον Άρη.

Η ποινή που υποβλήθηκε στον παράγοντα του Ιστορικού είναι το ποσό των 5.000 ευρώ και την στέρηση εισόδου για 15 ημέρες στους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά η απόφαση που βγήκε για τον Πανιώνιο:

Δ/ ΠΑΕ Πανιώνιος, Ν. Ζαμάνης (Δ/ντής Ποδοσφαίρου): «Βάσει των αναφερομένων στο από 2/11/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 2/11/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»:

Για τη συμπεριφορά του κ. Ζαμάνη: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για την συμπεριφορά του β’ εγκαλούμενου.

Επίσης επιβάλλει στον κ. Ζαμάνη τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες»

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια