Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έ«Χ»ασε τη νίκη, αλλά άντεξε με 10 ο Ιστορικός!

Ισόπαλος 1-1 με τον Άρη αναδείχθηκε ο Ιστορικός στη Νέα Σμύρνη, σε ένα ματς όπου οι κυανέρυθροι προηγήθηκαν με τον Άρσε και οι φιλοξενού...

Ισόπαλος 1-1 με τον Άρη αναδείχθηκε ο Ιστορικός στη Νέα Σμύρνη, σε ένα ματς όπου οι κυανέρυθροι προηγήθηκαν με τον Άρσε και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στα τελευταία λεπτά με τον Ρόουζ. Αποβολή για τον Μιλόγεβιτς στο 48' με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο!

Αποφασισμένος εμφανίστηκε ο Πανιώνιος στον αγωνιστικό χώρο. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 3ο λεπτό, μετά την εκτέλεση του κόρνερ απο τα δεξιά, ο Παπανικολάου πήρε τη κεφαλιά αλλά ο Ματίγια έβαλε το πόδι του και έκοψε τη μπάλα. Στο 5ο λεπτό, ο Άρτσε έκανε το σουτ έξω απο τη περιοχή, όμως μπλόγκαρε ο γκολκίπερ του ¨Αρη.

Ακολούθησε ένα κλειστό, νευρικό παιχνίδι και απο τις δύο ομάδες, με αρκετά λάθη και κίτρινες κάρτες. Ο Άρης δεν βρήκε χώρο να κυκλοφορήσει τη μπάλα μεχρι το 22ο λεπτό, όπου ο Ιντέγιε μέσα στη περιοχή απέφυγε με πολύ όμορφο τρόπο τον Σταυρόπουλο, έκανε το πλασέ, βρέθηκε η μπάλα στο Ντιγινί ο οποίος σούταρε αρκετά άστοχα. Ο Άρης απείλησε με τον Φετφατζίδη στο 33ο λεπτό αλλά το σούτ έφυγε δίπλα απο το δεξί δοκάρι του Πανιωνίου.

Ο Πανιώνιος αντέδρασε στο 37ο λεπτό όταν ο Μαξίμοβιτς βρέθηκε σε θέση βολής. Έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε το πόδι του Αραμπούλι. Ο φορ του Πανιωνίου την έστειλε στα δίχτυα αλλά ήταν σε θέση οφσαιτ.

Μια κακή στιγμή για τον Μαξίμοβιτς που σε αυτή τη φάση, χτύπησε το πόδι του σοβαρα. Ύπέστει κάταγμα σφυρού και περόνης στον αστράγαλο και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, χάνοντας τη σεζόν. Αποχώρησε με ασθενοφόρο απο τον αγωνιστικό χώρο για τις απαιτούμενες εξετάσεις και στη θέση του μπήκε ο Μιλόγεβιτς.

 Στο τελος του πρώτου ημιχρόνου, ο Πανιώνιος κερδίζει κόρνερ. Ωραία εκτέλεση απο το Μιλόγεβιτς, με τον Κόρμπο να παίρνει τη κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στα χέρια του γκολκίπερ.

Χωρίς άλλαγες και απο τις δύο ομάδες ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο, στα 13 δευτερόλεπτα ο Μιλόγεβιτς δέχτηκε κίτρινη κάρτα για φάουλ πάνω στον Ματίγια. Μόλις στο 48ο λεπτό ο Πανιώνιος μένει με δέκα παίκτες, καθώς ο Μιλόγεβιτς βλέπει δεύτερη κίτρινη, κόκκινη κάρτα όταν ''βούτηξε'' να πάρει ένα φάουλ, που όπως φάνηκε και στο ριπλει δεν υπήρξε καμία επαφή.

Δεν συνέβει όμως το ίδιο όταν το 62ο λεπτό ο Μπρούνο Γκάμα έπεσε μεσα στη περιοχή ζητώντας πέναλτι που δεν υπήρχε. Το πολυπόθητο γκολ για τους κυανέρυθρους ήρθε στο 66ο λεπτό.

Ο Αραμπούλι με ωραία κίνηση έξω απο τη περιοχή, την έδωσε στον Κόρμπο, εκείνος με τακουνάκι στον Άρσε που έπιασε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα.

Πολύ καλή η αμυντική λειτουργία του Πανιωνίου μέχρι το 85ο λεπτό όπου ο ¨Αρης ισοφαρίζει με τον Ρόουζ. Ο στόπερ του Άρη πήρε όμορφα τη μπάλα έξω απο τη περιοχή έκανε μια ντρίμπλα και με ωραίο σούτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Άκολούθησαν διαδοχικές κλασσικές ευκαιρίες απο τους Θεσσαλονικείς με τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου να επεμβαίνει σωτήρια. Ολοφάνερη η κούραση των κυανέρυθρων στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, που με υπερπροσπάθεια κράτησε τελικά το 1-1.

 Ενα θεαματικό παιχνίδι, όπου είδαμε τον Πανιώνιο κόντρα σε προγνωστικά και διαιτησία να ''ξυπνά'' να αυξάνει την επιθετικότητα του και να δείχνει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Πανιώνιος: Μαλέρμπ, Παπανικολάου, Αραμπούλι, Ευαγγέλου, Μαξίμοβιτς (41' Μιλογεβιτς), Οικονομίδης, Άρτσε (71' Τσιλούλης), Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Παπαγεωργίου

Άρης: Εμαν, Σουντγκρεν (84' Μάντσίνι), Κόρχουτ, Βέλεθ, Ρόουζ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης, Ντιγκινί (78΄ Λαρσον), Μπρούνο Γκάμα( 65' Τόνσο), Ιντέγιε

Έλενα Ζέρβα

Δεν υπάρχουν σχόλια