Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σάμουελς: «Είμαι ενθουσιασμένος για τη νίκη και που βρίσκομαι εδώ»

Ο Σαμάρντο Σάμουελς έκανε το ιδανικό ντεμπούτο με την φανέλα του Πανιωνίου στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο, καθώς η ομάδα νίκησε και ο ίδιος ...

Ο Σαμάρντο Σάμουελς έκανε το ιδανικό ντεμπούτο με την φανέλα του Πανιωνίου στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο, καθώς η ομάδα νίκησε και ο ίδιος έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι σημειώνοντας 22 πόντους!

Ο Τζαμαϊκανός σέντερ έδειξε με το... καλημέρα την ποιότητα του και τις ικανότητες του μέσα στο παρκέ, δίνοντας άλλον αέρα στους κυανέρυθρους.

Ο 30χρονος, μετά το νικηφόρο ματς με τους Κρητικούς, μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος τόσο για τη νίκη όσο και που βρίσκομαι εδώ. Κερδίσαμε το παιχνίδι και αυτό είναι πολύ καλό. Έχω κάνει μόνο δύο προπονήσεις και για μένα το να έρθω και να παίξω κατευθείαν ήταν λίγο κουραστικό, άλλα είμαι πολύ χαρούμενος και μόνο που σκέφτομαι ότι οι άνθρωποι της ομάδας εδώ μου έδωσαν την ευκαιρία να παίζω. Ήμουν σπίτι τον τελευταίο καιρό, ξεκούραστος και τώρα πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος με την προοπτική και την ευκαιρία να παίξω εδώ. Η προσδοκία μου να παίζω το 100% του εαυτού μου σε κάθε ματς και να παραμείνω υγιής", ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Σάμουελς.

Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια