Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Panionianea Radio (04/10/2019): Ακούστε την Πανιώνια εκπομπή (sound)

Eνδιαφέρουσα και πολύ... Πανιώνια ήταν μία ακόμα ραδιοφωνική Πανιώνια Εκπομπή του panionianea.gr την Παρασκευή (04/10/19). Ο Γιώργος Κ...

Eνδιαφέρουσα και πολύ... Πανιώνια ήταν μία ακόμα ραδιοφωνική Πανιώνια Εκπομπή του panionianea.gr την Παρασκευή (04/10/19).

Ο Γιώργος Καρμίρης ήταν με τον Παναγιώτη Κυπραίο στο μικρόφωνο του Panionianea Radio και συζήτησαν μαζί με όλο τον φίλαθλο κόσμο του Πανιωνίου για την κυανέρυθρη επικαιρότητα.

Αναφερθήκαμε σε όλα τα... Πανιώνια Νέα, ενώ υπήρξε αναλυτικό ρεπορτάζ και κουβέντα για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο, με τον ρεπόρτερ Ευάνθη Γκόγκουλη.

Καλεσμένος ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ιστορικού Τάκης Γιαννόπουλος, ο οποίος παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη τόσο για το... χθες του Πανιωνίου όσο και για το σήμερα.

Στο στούντιο φιλοξενήθηκε και ο υπέυθυνος της επίσημης μπουτίκ του Πανιωνίου, Γιάννης Κοσμίδης, με τον οποίο είπαμε πολλά και διάφορα.

Βέβαια, για μία ακόμα εκπομπή βασικό ρόλο έπαιξαν όλοι οι κυανέρυθροι ακροατές, που η συμμετοχή τους ήταν μεγάλη.

Όσοι, λοιπόν, δεν καταφέρετε να ακούσετε live την εκπομπή, μπορείτε να το κάνετε πατώντας το play στο παρακάτω σύνδεσμο:

1 σχόλιο