Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Η ήττα μας στοίχισε, αλλά μας πείσμωσε» (video)

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό, τις αντιξοότητες που θα αυξάνονται όσο περνούν οι αγωνιστικές, αλλά και για την στήριξη τους προς του...

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό, τις αντιξοότητες που θα αυξάνονται όσο περνούν οι αγωνιστικές, αλλά και για την στήριξη τους προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας αναφέρθηκαν οι Πάνθηρες με ανακοίνωση τους.

Επίσης, οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου αποδίδουν τα... εύσημα στα παιδιά του συνδέσμου τους που τρέχουν κάθε εβδομάδα ώστε να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο όμορφη και δυνατή η Θύρα 3.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

"Δύσκολη μέρα η Κυριακή. Μια ήττα που μας στοίχισε. Αλλά μας πείσμωσε. Θέλουμε να πιστεύουμε πως το ίδιο θα συμβεί και με τους παίκτες.

Οι αντιξοότητες δεν θα μειώνονται όσο περνάνε οι αγωνιστικές. Απεναντίας θα αυξάνονται. Μακάρι να είχαμε την αντίληψη ως Πανιώνια κοινωνία, να γεμίζαμε το γήπεδο παραπάνω τώρα και σε κάθε δυσκολία. Μα, δυστυχώς γνωρίζουμε πως το αντίθετο ακριβώς θα γίνει.

Ας είναι .. Αυτοί όμως που θα είμαστε εκεί μετά από κάθε κακό αποτέλεσμα, στις ειδικές και δύσκολες καταστάσεις, θα συνεχίσουμε τον δρόμο που χαράξαμε φέτος.

Μαζί με τους ποδοσφαιριστές και εναντίον της διοίκησης μέχρι να σωθεί η ομάδα και να φύγει η παθογένεια της Π.Α.Ε.

Τέλος, από αυτό εδώ το βήμα θα θέλαμε να δώσουμε ξανά τα συγχαρητήριά μας σε όλα τα παιδιά που τρέχουν ΚΑΘΕ μέρα της εβδομάδας για να απολαμβάνουμε όλοι την εικόνα της Θύρας 3, την Κυριακή.

Με ανιδιοτέλεια, προσωπικά έξοδα και χρόνο, επιδεικνύοντας απαράμιλλο εθελοντισμό προς την ιδέα του Panthers Club 1983, αυτά τα παιδιά έχουν καταφέρει να καταξιώσουν τον Σύνδεσμο στα μάτια όχι μόνο της εγχώριας αλλά και της διεθνούς οπαδικής σκηνής.

Μόνο σεβασμό στους ακούραστους εργάτες της κερκίδας που τρέχουν για τα πάντα και που όλοι όσοι δεν ασχολούνται, δεν θα καταλάβουν ποτέ. Δεν θα καταλάβουν ποτέ πόσες ώρες, πόση αγωνία, πόση κούραση αλλά και πόση ικανοποίηση βγαίνει από την ενεργή ενασχόληση με τα κοινά του Συνδέσμου.

ΠΑΝΘΗΡΕΣ ισχυροί - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δυνατός."

3 σχόλια

  1. Μάγκες όλοι δίπλα στην ομάδα.. Μόνο έτσι μπορεί να σωθει. Είναι πάρα πολύ δύσκολη η σεζόν και χωρίς στήριξη δεν υπάρχει ελπίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο Πανιώνιος παιδιά,όλοι με την ομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανθηρες και Πανιώνιος είναι ένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή