Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι αριθμοί για το Πανιώνιος - Ήφαιστος

Το αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ με τους αριθμούς ενόψει του αγώνα του Πανιωνίου με τον Ήφαιστο Λήμνου (5/10). Αναλυτικά: "Μετά την ήττα του ...

Το αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ με τους αριθμούς ενόψει του αγώνα του Πανιωνίου με τον Ήφαιστο Λήμνου (5/10).

Αναλυτικά: "Μετά την ήττα του στη Ρόδο στην πρεμιέρα του 28ου επαγγελματικού Πρωταθλήματος, ο Πανιώνιος Su Casa θα δώσει το Σάββατο (5/10, 15:45) τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του, υποδεχόμενος τον Ήφαιστο. Η ομάδα της Ρόδου επιβλήθηκε με άνεση του Ρεθύμνου Cretan Kings στην πρεμιέρα.

Η ιστορία των αγώνων τους περιορίζεται βέβαια στην περσινή σεζόν, στην οποία ο Ήφαιστος σημείωσε δύο άνετες νίκες. Στο παιχνίδι της Αθήνας, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του περσινού Πρωταθλήματος, η ομάδα της Λήμνου επικράτησε με 93-76, έχοντας στα χέρια της από την πρώτη περίοδο διψήφιες διαφορές. Κορυφαίοι της ήταν ο Τζέρι Σμιθ με 19 πόντους και πέντε ασίστ και ο Σον Έβανς με 17 πόντους και οχτώ ριμπάουντ. Δύο παίκτες δηλαδή, που βρίσκονται και φέτος στον Ήφαιστο. Για τον Πανιώνιο Su Casa o Ντέβιον Μπέρι έκανε θραύση με 32 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ, έξι ασίστ, 10 κερδισμένα φάουλ και 32 βαθμούς στο ranking, αριθμοί που πάντως δεν αρκούσαν για την ομάδα του ώστε να διεκδικήσει τη νίκη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ SU CASA

*Πέντε πόντους μακριά από τους 600 στην Basket League βρίσκεται ο Φώτης Λαμπρόπουλος. Παράλληλα ο έμπειρος φόργουορντ με ένα εύστοχο δίποντο, θα συμπληρώσει τα 200 στην κατηγορία.

*Με δύο εύστοχες βολές ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς θα φτάσει τις 100 στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

*Ο Άντονι Λι είχε μία τάπα στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες εμφανίσεις του στην Basket League, στην περίοδο 2017-18 ως παίκτης του Ρεθύμνου Cretan Kings.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ

*Έτοιμος να φτάσει τους 500 πόντους καριέρας στην Basket League, είναι ο Δημήτρης Σταμάτης. Χρειάζεται έξι πόντους για να το καταφέρει.

*Ο Τζέρι Σμιθ είχε 20 πόντους μόνο σε ένα από τα πρώτα 26 παιχνίδια του στην κατηγορία αλλά έφτασε σε μία τέτοια επίδοση στα τρία τελευταία. Στην πρεμιέρα του φετινού Πρωταθλήματος κόντρα στο Ρέθυμνο Cretan Kings και στα δύο τελευταία ματς των περσινών πλέι οφ απέναντι στο Περιστέρι.

*Μία ασίστ θα είναι αρκετή για τον Κλιφ Χάμοντς προκειμένου να συμπληρώσει τις 100 στο ελληνικό Πρωτάθλημα."

Δεν υπάρχουν σχόλια