Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκη-πρόκριση για τον Ιστορικό στο Μεσολόγγι

Τη νίκη-πρόκριση πήρε ο Πανιώνιος το απόγευμα της Τετάρτης (2/10), που επικράτησε εκτός έδρας του Γ.Σ. "Χαρίλαος Τρικούπης" με...

Τη νίκη-πρόκριση πήρε ο Πανιώνιος το απόγευμα της Τετάρτης (2/10), που επικράτησε εκτός έδρας του Γ.Σ. "Χαρίλαος Τρικούπης" με 80-71, για τον Κύπελλο Ελλάδος.

Οι κυανέρυθροι μετά το μουδιασμένοι τους ξεκίνημα στο πρώτο δεκάλεπτο πήραν τα ηνία του αγώνα και τελικά κατάφεραν να φτάσουν σχετικά εύκολα στην επικράτηση και παράλληλα να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Να σημειωθεί ότι κανονικά αγωνίστηκε και ο Ρίκι ΜακΓκιλ, καθώς έστω και την τελευταία στιγμή έφτασε το LOC (Letter of clarence) του στην ομοσπονδία και έτσι εκδόθηκε το δελτίο του. Κάτι που είχε γίνει και με τον Λιούις λίγες ώρες νωρίτερα.

Πρωταγωνιστής και πρώτος σκόρερ ήταν ο ΜακΓκιλ με 29 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Βεργίνης με 14 και ο Λιους με 11.

Ο Πανιώνιος στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Β΄φάσης(16/10), θα αντιμετωπίσει (εντός έδρας) την ομάδα Α.Σ. Διαγόρας Δρυοπιδέων Αιγάλεω (Α2).

Δεκάλεπτα: 21-14, 31-35, 50-62, 71-80

Πανιώνιος(Λίβανος): Lewis 11(1), McGill 29(4), Βεργίνης 14(4), Μαραγκίδης 2, Καμαριανός, Τζουγκαράκης 2, Martin 7, Καμπερίδης, Pasalic 3(1), Dorris 2, Λαμπρόπουλος 10

Διαιτητές: Παναγιώτου, Δαρλαμήτσος, Κωνσταντινίδου


2 σχόλια