Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χωρίς απουσίες κόντρα στον Ηρακλή

Χωρίς απουσίες η αποστολή του Πανιωνίου αναχώρησε την Παρασκευή (25/10) το απόγευμα για Θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τον...


Χωρίς απουσίες η αποστολή του Πανιωνίου αναχώρησε την Παρασκευή (25/10) το απόγευμα για Θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τον Ηρακλή στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ.

 Συγκεκριμένα το ρόστερ του Ιστορικού για το εν λόγω ματς απαρτίζουν οι Samardo Samuels, Ricky McGill, Anthony Lee, Δημήτρης Βεργίνης, Νίκος Μαραγκίδης, Νίκος Καμαριανός, Σάββας Τζουγκαράκης, Justin Martin, Γιώργος Καμπερίδης, Muhammed Pasalic, Mark Dorris, Φώτης Λαμπρόπουλος.

 Οι ''κυανέρυθροι'' με τον Λίνο Γαβριήλ πλέον στον πάγκο θα επιδιώξουν να πραγματοποιήσουν μια ακόμη καλή εμφάνιση και να επιστρέψουν με την δεύτερη νίκη τους στον φετινό πρωτάθλημα. Η πρώτη νίκη ήρθε στο Σοφία Μπεφόν κόντρα στο Ρέθυμνο την προηγούμενη αγωνιστική, γεγονός που έχει ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας.

 Ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει την ομάδα τον Ηρακλή για πρώτη φορά σε επίπεδο επαγγελματικής κατηγορίας μετά από 8 χρόνια, όταν οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και πάλι στο ''ιβανώφειο''. Σε συνολικά 38 μεταξύ τους παιχνίδια ο Πανιώνιος μετρά 28 νίκες ενώ εκτός έδρας έχει ρεκόρ 10-10 με αντίπαλο τον Ηρακλή.

 Από την μεριά του ο παίκτης του Ιστορικού Δημήτρης Βεργίνης μέσω του προσωπικού του μπλοκ που διατηρεί στην ιστοσελίδα της ΕΣΑΚΕ έκανε την εξής ανάρτηση για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας .

 “Καλησπέρα σε όλους, Το προηγούμενο Σάββατο καταφέραμε και πήραμε τη πρώτη μας νίκη στην EKO Basket League απέναντι στο Ρέθυμνο.

 Μπορεί να ήμασταν πίσω στο σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά αντιδράσαμε παίξαμε πολύ δυνατή άμυνα και εκεί που όλα έδειχναν ότι το Ρέθυμνο είναι κοντά στη νίκη ένα κλέψιμο και ένα τεράστιο σουτ μας έκανε να… πανηγυρίσουμε. Τέτοια παιχνίδια αποδεικνύουν και την ομορφιά αυτού του αθλήματος. Το τελευταίο διάστημα είχαμε κάποιες αλλαγές στην ομάδα μας.

Ο ερχομός του Σάμουελς σίγουρα μας βοήθησε και είμαι σίγουρος ότι και στα επόμενα παιχνίδια θα μας βοηθήσει ακόμα πιο πολύ. Χρέη προπονητή στο παιχνίδι που μας πέρασε ανέλαβε ο coach Σκαραφίγκα, ο οποίος, θεωρώ, μας ανέβασε ψυχολογικά για το παιχνίδι αυτό και σίγουρα η βοήθεια του θα είναι πολύτιμη καθ’ όλη την διάρκεια της φετινής χρονιάς.

 Από δω και πέρα θα πορευτούμε με τον coach Γαβριήλ τον οποίο καλωσορίζουμε στην ομάδα μας.

Θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος να βελτιωθούμε και να παίξουμε όμορφο μπάσκετ. Το πρόγραμμα μας για την συνέχεια, δεν είναι καθόλου εύκολο. Επόμενος αγώνας είναι αυτός με τον Ηρακλή στο “Ιβανώφειο”.

 Μια ομάδα σκληρή και σίγουρα η βοήθεια του κόσμου την κάνει ακόμα πιο δυνατή μέσα στο γήπεδο της. Αναμέτρηση από τα παλιά λοιπόν αυτό το Σάββατο (26/10) μιας και οι δύο ομάδες έχουν να τεθούν αντίπαλες πολύ καιρό… Τα ξαναλέμε σύντομα, εύχομαι υγεία σε όλους…”

Δεν υπάρχουν σχόλια