Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν κράτησαν το προβάδισμα οι Γυναίκες

Την ευκαιρία να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα του Β’ Ομίλου στην Α’1 Πόλο έχασαν οι Γυναίκες του Πανιωνίου, καθώς παραχώρη...


Την ευκαιρία να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα του Β’ Ομίλου στην Α’1 Πόλο έχασαν οι Γυναίκες του Πανιωνίου, καθώς παραχώρησαν ισοπαλία 9-9 στη ΝΕ Πατρών.

Γι’ άλλο ένα παιχνίδι ο Πανιώνιος δεν κράτησε το υπέρ του προβάδισμα κάτι που είχε γίνει και στη πρεμιέρα του ομίλου απέναντι στο Νηρέα Χαλανδρίου.

Ο Ιστορικός προηγήθηκε στο ημίχρονο της ΝΕ Πατρών με 5-2, ενώ στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου με 8-4, ωστόσο ούτε αυτό το προβάδισμα ήταν αρκετό για να χαρίσει το πρώτο φετινό τρίποντο στο Πανιώνιο.

Τα κορίτσια του Σταμάτη Χέλμη δεν κράτησαν το υπέρ τους σκορ με αποτέλεσμα να παραχωρήσουν μία οδυνηρή ισοπαλία για τον σύλλογο.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τα κορίτσια του Ιστορικού έρχεται την Τετάρτη (30/10) το βράδυ όταν και θα μεταβούν στο Χαλάνδρι για να αντιμετωπίσουν το τοπικό Νηρέα.

Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 20:30 και άπαντες στον Ιστορικό ελπίζουν ότι θα έρθει η πρώτη νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο Νηρέα.

Η ταυτότητα του αγώνα

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 9-9

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-1, 2-2, 2-5
Πανιώνιος (Σταμάτης Χέλμης): Τζούρκα, Σαφέτη 1, Δουρέκα Αδ. 1, Καλογεροπούλου, Αποστολίδου 1, Τούρου, Κούβδου Ν. 5, Παπαφιλίππου, Μαλλιαρού, Λιαπάκη, Μπινιάρη, Σολανάκη 1, Μήτσου, Δημοπούλου, Χέλμη
ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος):Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Ντάσιου, Λούδη Ε. 2, Γεωργίου, Μπαλάτσα Ν. 1, Μιχαηλίδου Κ. 2, Μοίραλη, Μπιτσάκου 3, Μανιάτη, Λυκοθανάση 1, Μιχαηλίδου Δ., Ζαφειράκη, Κιούρκα
Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος, Δασκαλοπούλου
Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Τα αποτελέσματα στον όμιλο του Πανιωνίου

ΝΟ Λάρισας-Νηρέας Χαλανδρίου 6-9
Πανιώνιος-ΝΕ Πατρών 9-9

Η βαθμολογία στον 2ο όμιλο που μετέχει ο Πανιώνιος μετά από 3 αγώνες

1. Νηρέας Χαλανδρίου 9
2. ΝΟ Λάρισας 4
3. Πανιώνιος 2
4. ΝΕ Πατρών 1

Η Επόμενη αγωνιστική (4η)
Τετάρτη 30 Οκτωβρίου
17:00 ΝΟ Λάρισας-ΝΕ Πατρών
20:30 Νηρέας Χαλανδρίου-Πανιώνιος

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια