Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνοπλος στο Περιστέρι ο Πανιώνιος

Με στόχο να πετύχει την πρώτη του νίκη θα παραταχθεί αύριο το μεσημέρι ο Πανιώνιος στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στο Περιστέρι που θα δ...


Με στόχο να πετύχει την πρώτη του νίκη θα παραταχθεί αύριο το μεσημέρι ο Πανιώνιος στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στο Περιστέρι που θα διεξαχθεί στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» στις 15:45 (ΕΡΤ 2 και ERT Play 1) για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ιστορικός στις πρώτες δύο αγωνιστικές της Basket League μετράει ισάριθμες ήττες και θέλει να πάρει την πρώτη του νίκη.

Από την άλλη μεριά οι αντίπαλοι μας έχουν ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα και βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας με δύο νίκες σε δύο αγώνες.

Το θετικό για τον Ιστορικό είναι ότι ο τεχνικός Γιάννης Λίβανος δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και έτσι οι «κυανέρυθροι» θα παραταχθούν «πάνοπλοι» στη Δυτική Όχθη.

Ο προπονητής του Πανιωνίου Γιάννης Λίβανος αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες της αναμέτρησης, ωστόσο θέλει να δει τους παίκτες του ποιο βελτιωμένους, ώστε να "παλέψουν" και να πάρουν ότι τους αναλογεί από την αναμέτρηση.

Να τονίσουμε ότι ο αυριανός αγώνας είναι ο 41ος μεταξύ των δύο ομάδων με τον Πανιώνιο να μετράει 22 νίκες έναντι 18 του Περιστερίου.

Μάλιστα, ο Ιστορικός έχει φύγει με το «2» πέντε φορές από το Περιστέρι.

 Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια