Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θέλει βαθμούς μέχρι το τέλος του χρόνου

Ο Πανιώνιος είναι σε τραγική βαθμολογική θέση λόγο και της τιμωρίας των –6 βαθμών που του επιβλήθηκε στην αρχή του πρωταθλήματος. Από τη...


Ο Πανιώνιος είναι σε τραγική βαθμολογική θέση λόγο και της τιμωρίας των –6 βαθμών που του επιβλήθηκε στην αρχή του πρωταθλήματος.

Από την πρώτη αγωνιστική μέχρι και σήμερα δεν έχει ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του πρωταθλήματος, με τον υποβιβασμό να είναι πιο κοντά από ποτέ.

Το χειρότερο όμως για τον Πανιώνιο είναι ότι έχει μεγάλα προβλήματα στη δημιουργία φάσεων κάτι που φάνηκε ειδικά στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, όπου ο σύλλογος απειλούσε μόνο από στημένες φάσεις.

Τώρα με την διακοπή του πρωταθλήματος ελπίζω η ομάδα να δουλέψει πιο εντατικά το πρόβλημα της και να είναι πιο βελτιωμένη στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Άλλωστε χρειάζεται άμεσα βαθμούς αρχής γενομένης από το πολύ κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι πρέπει να το πάρουμε πάση θυσία, καθώς μέχρι το τέλος του χρόνου ακολουθούν πολύ δύσκολα παιχνίδια, τόσο στη Νέα Σμύρνη, όσο και εκτός έδρας.

Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος μέχρι το τέλος του χρόνου έχει ν’ αντιμετωπίσει εκτός από τον Αστέρα Τρίπολης που προαναφέραμε τους: Άρη, Ολυμπιακό, Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ, ενώ εκτός έδρας έχει ν’ αντιμετωπίσει τους Ατρόμητο, Ξάνθη, ΑΕΚ, ΝΠΣ Βόλο και ΑΕΛ.

Από αυτή την δεκάδα αγώνων που ακολουθεί μέχρι να μας αποχαιρετήσει το 2019 πρέπει ο σύλλογος να πάρει τουλάχιστον 15 βαθμούς και με το –2 που του έχει μείνει σήμερα από την τιμωρία να έχει τουλάχιστον 13 βαθμούς.

Ίσως να είναι δύσκολο να έρθουν αυτοί οι βαθμού, ωστόσο δεν είναι ακατόρθωτο και πρέπει να παλέψουμε.

 Εδώ σας παραθέτουμε το πρόγραμμα του Πανιωνίου μέχρι το φινάλε του 2019 που περιέχει και τρία παιχνίδια του δεύτερου γύρου, καθώς ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται στις 8 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Πανιωνίου


7η αγωνιστική
Κυριακή 20 Οκτωβρίου
17:15 Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης
8η αγωνιστική
Κυριακή 27 Οκτωβρίου
17:00 Ατρόμητος-Πανιώνιος
9η αγωνιστική
Σάββατο 2 Νοεμβρίου
Πανιώνιος-Άρης
10η αγωνιστική
Κυριακή 10 Νοεμβρίου
17:00 Ξάνθη-Πανιώνιος
11η αγωνιστική
Σάββατο 23 Νοεμβρίου
19:30 Πανιώνιος-Ολυμπιακός
12η αγωνιστική
Σάββατο 30 Νοεμβρίου
17:15 Πανιώνιος-Παναιτωλικός
13η αγωνιστική
Σάββατο 7 Δεκεμβρίου
19:30 ΑΕΚ-Πανιώνιος
14η αγωνιστική
Κυριακή 15 Δεκεμβρίου
17:15 Βόλος ΝΠΣ-Πανιώνιος
15η αγωνιστική
Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου
19:30 Πανιώνιος-ΠΑΟΚ
16η αγωνιστική
Κυριακή 22 Δεκεμβρίου
15:00 ΑΕΛ-Πανιώνιος

Εδώ σας παραθέτουμε και την βαθμολογία της Super League 1 μετά από 6 αγωνιστικές.

Αναλυτικά


1. Ολυμπιακός 16
2. Ξάνθη 15
3. ΠΑΟΚ 14
4. ΟΦΗ 13
5. ΑΕΚ 11
6. Βόλος ΝΠΣ 9
7. ΑΕΛ 8
8. Ατρόμητος Αθηνών 8
9. Άρης 5
10. Παναθηναϊκός 5
11. ΠΑΣ Λαμία 4
12. Αστέρας Τρίπολης 3
13. Παναιτωλικός 1
14. Πανιώνιος –2

Βλέπουμε από την βαθμολογία ότι ο Πανιώνιος απέχει 5 βαθμούς από τον Αστέρα Τρίπολης που βρίσκεται στη 12η θέση η οποία στο τέλος του πρωταθλήματος χαρίζει παραμονή.

Έτσι λοιπόν στις 20 Οκτωβρίου αν έρθει η νίκη στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Αστέρα ο Ιστορικός πλησιάζει στους 2 βαθμούς την 12η θέση που χαρίζει παραμονή και η αισιοδοξία με την ελπίδα επανέρχονται και πάλι στη Πλατεία.

Επίσης αν ο Παναιτωλικός δεν νικήσει στην έδρα του την ΑΕΛ τότε ισοβαθμούμε μαζί του στην 13η θέση και ξεκολλάμε επιτελούς από την τελευταία θέση.

Γι’ αυτό το παιχνίδι με τον Αστέρα μοιάζει και είναι ένας μεγάλος πρόωρος τελικός παραμονής για τον Πανιώνιο.

Ελπίζουμε η νίκη να έρθει οι βαθμοί στα δύσκολα παιχνίδια να παρθούν και να φύγει επιτελούς ο σύλλογος από την δύσκολη θέση που βρίσκεται.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια