Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «50 παιδιά μας απάλυναν τον πόνο»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οπαδοί του Πανιωνίου, Πάνθηρες μέσα από την επίσημη σελίδα τους στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Facebook». Αρχικά ε...


Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οπαδοί του Πανιωνίου, Πάνθηρες μέσα από την επίσημη σελίδα τους στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Facebook».

Αρχικά ευχαρίστησαν τον κόσμο του Ιστορικού που ανταποκρίθηκε στην βοήθεια για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ, ο οποίος δίνει αγώνα να κρατηθεί στη ζωή.

Επίσης αναφέρθηκαν στην φιλοξενία 50 μικρών παιδιών, τα οποία έχουν έρθει στην Ελλάδα για ένα καλύτερο μέλλον και που ομόρφυναν με την παρουσία τους το γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Επίσης έγινε γνωστό ότι την Τετάρτη το βράδυ στις 21:00 ο σύνδεσμος Panthers Club θα έχει συνέλευση.

Αναλυτικά τα όσα τονίζουν οι Πάνθηρες στην ανακοίνωση τους:

«Καταρχάς, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της ομάδας που ανταποκρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στο κάλεσμά μας, ενισχύοντας οικονομικά τον αγώνα του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των λαών και αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά που ως κοινωνία ενωνόμαστε για έναν καλό, ιερό σκοπό.

Το μήνυμά μας “Ενάντια στον πόλεμο των λίγων, για την ειρήνη των πολλών” ήταν σαφές προς τις διευθαρμένες κυβερνήσεις της δύσης που κλείνουν το μάτι και κρατούν από το χέρι τον φασισμό.

Δηλώνουμε τον σεβασμό και την στήριξή μας στον αγώνα του Κουρδικού λαού ενάντιον του σουλτάνου - νταβατζή της περιοχής.

Στα ωραία της Κυριακής, η παρουσία 50+ προσφυγόπουλων που με τα χαμόγελα και τις επευφημίες τους μας απάλυναν (κάπως) τον πόνο από το αποκαρδιωτικό θέαμα που αντικρίσαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος, θα θέλαμε να τονίσουμε το εξής (για ακόμα μια φορά) : Εμείς τα μέλη του Panthers Club δηλώνουμε ενωμένοι όσο ποτέ. Από την νέα γενιά μέχρι εκείνους που δημιούργησαν τον σύνδεσμο, είμαστε όλοι μια γροθιά.

Την Τετάρτη έχουμε συνέλευση στις 21:00 και θα είμαστε όλοι εκεί!

ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΙ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια