Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Διπλό» για την Κ17 στην Κρήτη!

Σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Super League U17, ο Πανιώνιος επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ. Οι κυανέρυθροι μάλιστα πήραν το "...

Σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Super League U17, ο Πανιώνιος επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ.

Οι κυανέρυθροι μάλιστα πήραν το "τρίποντο" με ανατροπή! Στο 6ο λεπτό από εκτέλεση κόρνερ του Μπερικάκη, ο Γωνιωτάκης με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0 και έδωσε προβάδισμα στον ΟΦΗ.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Χαϊκάλης έφερε το παιχνίδι στα ίσια για τον Πανιώνιο, όπου στο υπόλοιπο της αναμέτρησης αύξησε την πίεση του.

Η ανατροπή ήρθε στο 71’ σε μία αντεπίθεση του Ιστορικού, ο Χαϊκάλης έκανε το 1-2, με το γκολ να αποσυντονίζει τον ΟΦΗ που παραλίγο να δεχτεί και τρίτο γκολ σε ευκαιρίες των Αργυρίου (δοκάρι) και Χαϊκάλη (απόκρουση Μακατουνάκη).

Συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΟΦΗ: Μακατουνάκης, Σημαιάκης (46’ Καφούσης), Χνάρης, Σμπώκος, Γωνιωτάκης, Λέλεκας (60’ Θεοδοσουλάκης), Φωτιάδης, Βασιλάκης, Σωμαράκης (68’ Γεωργαλής), Αποστολάκης (78’ Χαλκιαδάκης), Μπερικάκης (78’ Κορνηλάκης)

Πανιώνιος: Αυγερινός, Ταρσανάλης, Μανωλάς (68’ Γαρμπής), Χριστοφιλόπουλος, Ζούλιας, Αντωνέας (78’ Μπερνάρντο), Ζαμάνης, Αργυρίου, Χαϊκάλης, Αρβανίτης (58’ Τσιουρής), Λαζάρου (68’ Πετράκης).

Ήττα για την Κ19


Η Κ19 του Πανιωνίου αντίθετα δεν τα κατάφερε στην έδρα του ΟΦΗ και ηττήθηκε με 3-0 για την 6η αγωνιστική της Super League U19.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κουράκη πάνω στο μισάωρο του αγώνα. Ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Καλαϊτζάκης έκανε το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ψαρράς στο 84ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ: Νεοκοσμίδης, Δολαψάκης, Μακρυδάκης, Αυγουστάκης, Κουγιουμουτζής, Ψαρράς (85’ Μπέρκης), Καλαϊτζάκης, Μπέκου (53’ λ.τ. Σταυρακάκης), Κουράκης (70’ Γαϊτάνης), Νοικοκυράκης (85’ Σκέντζος), Παπιομύτογλου (85’ Παπαδάκης).

Πανιώνιος: Τζίνας, Λάμψιας (53’ Ζάμι), Ρέτσος (65’ Σταματής), Τσουρούλας (73’ Στατήρης), Τσαπικούνης (65’ Δακτυλίδης), Μπρέγκου (53’ Ντούλος), Γρίβας, Κουτσάκης, Μουντρίχας, Οικονόμου, Ξυγκόρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια