Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Πάθος της κερκίδας και της ομάδας να σώσουμε την παρτίδα» (video)

Οι Πάνθηρες για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λαμία, αλλά και για το "στοπ" της Αστυνομίας στην οργανωμένη μετακίνηση τ...

Οι Πάνθηρες για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λαμία, αλλά και για το "στοπ" της Αστυνομίας στην οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ιστορικού, λίγες ώρες ουσιαστικά πριν τον αγώνα της Κυριακής.

Παράλληλα, οι οργανωμένοι του Πανιωνίου στέκονται στα δύο μέτρα και δύο σταθμά που ίσχυαν για την μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΚ στο Αγρίνιο, όπου με υπουργική απόφαση τους επιτραπεί να μεταβούν χωρίς προβλήματα για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Επίσης, αναφέρονται στους δύο όρκους που έδωσαν με τους ποδοσφαιριστές - προπονητές του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπου η ομάδα πήρε δύο θετικά αποτελέσματα (μία νίκη, μία ισοπαλία).

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι Πάνθηρες:

"Μπράβο στα παιδιά που ταξίδεψαν χθες στην Λαμία.

Μερικά πράγματα που θα θέλαμε να τονίσουμε :

Είναι μεγάλη μαγκιά σε αυτή την χώρα που είναι φτιαγμένη να εξυπηρετεί μόνο το σύστημα να είσαι και να στηρίζεις οτιδήποτε έξω από αυτό. Την Κυριακή απαγορεύουν στους Πανιώνιους να μεταβούν οργανωμένα στην Λαμία, στήνουν μπλόκα, δένουν κόσμο και το Σάββατο με υπουργική απόφαση επιτρέπουν σε άλλους να πάνε κανονικά και χωρίς προβλήματα στο Αγρίνιο. Βλέπεις εμείς δεν έχουμε τον όγκο για να επηρεάζουμε ως ψηφοφόροι το πολιτικό σκηνικό. Άλλοι που μπορούν αντιμετωπίζονται διαφορετικά.

Γνωστά θα πεις όλα αυτά αλλά ποτέ δεν σταματάει το σύστημα να μας δίνει την ευκαιρία να νιώθουμε περήφανοι που διαλέξαμε τον δύσκολο αλλά και τον περήφανο δρόμο.

Ναι, η ομάδα δεν παίζει ποδόσφαιρο. Ναι, έχουμε τα θέματά μας με τα διοικητικά. Ναι, ο Πανιώνιος δεν θα έπρεπε να είναι σε αυτή την θέση. Γνωστά όλα αυτά αλλά σήμερα - αύριο δεν αλλάζουν. Το μόνο που έχουμε σαν ελπίδα είναι το πάθος της κερκίδας και της ομάδας να σώσουμε την παρτίδα. Δώσαμε δύο όρκους, η Θύρα 3 και οι ποδοσφαιριστές - προπονητές, φέραμε δύο αποτελέσματα. Από τους δύο αγώνες με 0 βαθμούς, πήγαμε στους δύο αγώνες με 4 βαθμούς. Αυτή τη συνταγή θ’ ακολουθήσουμε και τα υπόλοιπα .. όταν έρθει η ώρα. Τώρα μάχη!

Υ.Γ. Θάνο δεν μασάς. Η σκέψη μας μαζί σου."

Δεν υπάρχουν σχόλια