Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες σε παίκτες: «Σας στηρίζουμε, παίξτε με πάθος για την βαριά φανέλα που φοράτε»

Ο Πανιώνιος την Κυριακή (16/9) κόντρα στην ΑΕΛ δίνει ένα κρισιμότατο παιχνίδι για την υπόθεση παραμονή και οι Πάνθηρες το βράδυ του Σαβ...

Ο Πανιώνιος την Κυριακή (16/9) κόντρα στην ΑΕΛ δίνει ένα κρισιμότατο παιχνίδι για την υπόθεση παραμονή και οι Πάνθηρες το βράδυ του Σαββάτου (14/9) θέλησαν να... ντοπάρουν ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Συγκεκριμένα, περίπου 100 μέλη των οργανωμένων οπαδών του Ιστορικού βρέθηκαν στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή και για λίγα λεπτά συνομίλησαν με τους παίκτης του συλλόγου. Οι Πάνθηρες μετέφεραν στους ποδοσφαιριστής την στήριξη τους, αρκεί εκείνοι από την πλευρά τους να δείξουν πάθος και διάθεση εντός αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά η ενημέρωση των Πανθήρων:

"Απόψε, μέλη του Συνδέσμου βρέθηκαν στο ξενοδοχείο της ομάδας μας όπου και σε μια μικρή κουβέντα με τους παίκτες, υποσχέθηκαν την στήριξη της Θύρας 3 ΑΝ από την πλευρά των παικτών υπάρξει το απαιτούμενο πάθος και η θέρμη για την βαριά φανέλα που φορούν.

Ζητάμε το αγωνιστικό κομμάτι να μασάει σίδερα από αύριο κιόλας. Άσχετα με την σχέση οπαδών - διοίκησης ή παικτών - διοίκησης, η σχέση οπαδών - παικτών μπορεί να καθορίσει πολλά.

129 χρόνια μετά, οι σημερινοί εκπρόσωποι των παππούδων μας είμαστε εμείς. Τώρα, εδώ.

Και οι παίκτες είναι το όχημα στην μηχανή του Συλλόγου. Αποδείξτε πως αξίζετε να φοράτε το σήμα της Ιστορικότερης, της Μεγαλύτερης ομάδας.

Εκείνης των δύο ηπείρων και των τριών αιώνων.

ΠΑΙΞΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ.

ΠΑΝΘΗΡΕΣ ισχυροί, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δυνατός."

Δεν υπάρχουν σχόλια