Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προσπαθεί, αλλά μπορεί; - Respect στους Πάνθηρες!

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη και δεν κατάφερε να βγάλει το... μείον από πάνω του. Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης ...

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη και δεν κατάφερε να βγάλει το... μείον από πάνω του.

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης

***Ο Πανιώνιος κόντρα στον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσε για ένα ακόμη ματς πως δημιουργικά έχει πρόβλημα, μεγάλο πρόβλημα. Η ομάδα βρήκε μπροστά του μέσα στο παιχνίδι πολλές προϋποθέσεις για να απειλήσει τον αντίπαλο της, όμως στην τελική ενέργεια έλειπε το καθαρό μυαλό.

***Ο Παναθηναϊκός στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος είχε πολλά προβλήματα στην αμυντική του γραμμή. Δέχτηκε ένα γκολ από την Λαμία, τρία από τον ΟΦΗ, τέσσερα από τον Άρη και ένα από τον Ολυμπιακό. Ο Πανιώνιος και κόντρα στην κακή ανασταλτική γραμμή του ΠΑΟ δεν κατάφερε να δημιουργήσει ουσιαστικούς κινδύνους και να σκοράρει.

***Είναι ξεκάθαρο βλέποντας την ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο πως οι παίκτες παίζουν με πάθος, προσπαθούν για να πάρουν το αποτέλεσμα, όμως επίσης είναι ξεκάθαρο πως δεν μπορούν επιθετικά τουλάχιστον να πετύχουν σπουδαία πράγματα. Έως τώρα τουλάχιστον. Με λίγα λόγια και κόντρα στον Παναθηναϊκό οι ποδοσφαιριστές πάλεψαν, προσπάθησαν, αλλά δεν μπόρεσαν. Το ερώτημα είναι, όμως, αν μπορούν να δείξουν μεγάλη βελτίωση και να πετύχουν τον δύσκολο φετινό στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή...

***Η απάντηση πρέπει να είναι θετική, ότι μπορούν, γιατί αν είναι αρνητική, τότε τα πράγματα δύσκολα θα αλλάξουν. Η ομάδα χρειάζεται βελτίωση για να έρθουν οι νίκες και οι βαθμοί. Με την φιλότιμη μεν προσπάθεια, αλλά χωρίς τους βαθμούς δυστυχώς ο στόχος δεν γίνεται να επιτευχθεί. Χρειάζονται νίκες, να φύγει η ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται, ώστε να ανέβει και η ψυγολογία.

***Αγωνιστικά δεν έχουμε να πούμε πολλά περισσότερα. Αυτό που κρατάω από το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι η εξαιρετική κίνηση των Πανθήρων. Οι πιστοί οπαδοί του Πανιωνίου ξέρουν καλά πως στα δύσκολα στηρίζεις την ομάδα σου, δεν την σπρώχνεις στον γκρεμό. Οι παίκτες του Ιστορικού μετά από περίπου 15 λεπτά που είχαν μπει στα αποδυτήρια, βγήκαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο και πήγαν μπροστά από την μισογεμάτη Θύρα 3, όπου οι Πάνθηρες ήταν εκεί και τραγουδούσαν. Όλοι μαζί -αφού είπαν κάποια πράγματα μεταξύ τους- φώναξαν δυνατά την ιαχή "Πανιώνιος", δίνοντας μήνυμα ενότητας για την δύσκολη συνέχεια. Μεγάλο respect στους Πάνθηρες! 

1 σχόλιο