Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τζάστιν Μάρτιν: «Να πάμε ψηλά με τον Πανιώνιο» (photos)

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου βρίσκεται από την Τετάρτη (11/9) το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Τζάστιν Μάρτιν. Ο ...

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου βρίσκεται από την Τετάρτη (11/9) το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Τζάστιν Μάρτιν.

Ο 29χρονος Αμερικανός φόργουορντ πάτησε ελληνικό έδαφος το απόγευμα της Τετάρτης (11/9), φτάνοντας στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα ενταχθεί άμεσα στην προετοιμασία, υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιάννη Λίβανου.

Λίγο μετά την άφιξή του στην Ελλάδα για τον Ιστορικό, ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός παίκτης
δήλωσε πως “είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να αρχίσω δουλειά με τη νέα μου ομάδα και να δώσω το καλύτερο για έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα”.

Όσο για τους στόχους του με την κυανέρυθρη φανέλα: “Θέλουμε να πάμε καλά ως ομάδα και να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα της Basket League. Αυτό θα γίνει με σκληρή μάχη από μέρους μας σε κάθε παιχνίδι”.

Την Πέμπτη (12/9) αναμένεται στην Αθήνα και το έτερο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μαρκ Ντόρις (33χρ., 1,88μ.) για να τεθεί επίσης στη διάθεση του Γιάννη Λίβανου.

Τούρτα στην προπόνηση για τον Λαμπρόπουλο

Ο πολύπειρος σέντερ/φόργουορντ του Ιστορικού, Φώτης Λαμπρόπουλος, συμπλήρωσε την Τετάρτη (11/9), 36 χρόνια ζωής και το γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο, παρέα με τους συμπαίκτες και τους προπονητές τους, οι οποίοι του επιφύλαξαν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Η καθιερωμένη γενέθλια τούρτα τον… περίμενε μετά το τέλος της προπόνησης για να του ευχηθούν άπαντες “χρόνια πολλά”, με τις εικόνες να δείχνουν πως το κλίμα στις προπονήσεις της ομάδας είναι πολύ καλό!


Δεν υπάρχουν σχόλια