Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα εισιτήρια διαρκείας του μπασκετικού Πανιωνίου (photo)

Σε ενημέρωση για τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής σεζόν προχώρησε την Τρίτη (17/9) η ΚΑΕ Πανιώνιος. Οι κυανέρυθροι γνωστοποίησαν τις τι...

Σε ενημέρωση για τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής σεζόν προχώρησε την Τρίτη (17/9) η ΚΑΕ Πανιώνιος. Οι κυανέρυθροι γνωστοποίησαν τις τιμές και τον τρόπο διάθεσης τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Πανιώνιος Su Casa μετράει, πλέον, αντίστροφα για την έναρξη της φετινής Basket League και χρειάζεται κάθε Πανιώνιο διπλά του σε αυτή τη νέα του προσπάθεια.

Χρειάζεται την… ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ στήριξη των φιλάθλων του, που έχουν μάθει να συντροφεύουν την αγαπημένη τους ομάδα, τόσο στα εύκολα, όσο και στα δύσκολα.

Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ σε θέλει παρών και μία θέση στο “Σοφία Μπεφόν” περιμένει και σένα… Αγόρασε το δικό σου εισιτήριο διαρκείας και δείξε έμπρακτα την στήριξη σου. Μην μένεις μακριά από την “κυανέρυθρη” αγάπη σου!

Τα εισιτήρια διαρκείας για την σεζόν 2019-20 τίθενται από αύριο (18/9) σε κυκλοφορία με σημείο προπώλησης τα γραφεία της ΚΑΕ στη Νέα Σμύρνη (Αρτάκης 78, Ισόγειο), καθημερινά από τις 10.00 έως τις 18.00 και χωρίζονται σε τρεις υποκατηγορίες:

COURT SIDE (εντός γηπέδου): τιμή 500 Ευρώ

EXECUTIVE (τμήμα Γ): τιμή 150 Ευρώ

ΠΛΑΓΙΑ (τμήμα Α, Β, Δ, Ε): τιμή 100 Ευρώ

Ενημέρωση από τα γραφεία της ΚΑΕ (τηλ.: 2109343896, 2109343874 ).

Όλοι μαζί για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, γιατί… “Μακριά σου δεν μπορώ”!¨.


Δεν υπάρχουν σχόλια