Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΜακΓκίλ και Τζάστιν Μάρτιν στα panionianea.gr

Για την απόφαση τους να έρθουν στην Ελλάδα και τον Πανιώνιο μίλησαν στα panionianea.gr οι Ρίκι ΜακΓκίλ και Τζάστιν Μάρτιν. Οι δύο Αμερι...

Για την απόφαση τους να έρθουν στην Ελλάδα και τον Πανιώνιο μίλησαν στα panionianea.gr οι Ρίκι ΜακΓκίλ και Τζάστιν Μάρτιν.

Οι δύο Αμερικανοί του Ιστορικού, μετά το φιλικό με το Λαύριο, παραχώρησαν δηλώσεις στα panionianea.gr και αναφέρθηκαν τόσο στην επιλογή τους να έρθουν στην χώρα μας, όσο και για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και για το νέο πρωτάθλημα της Α1.

Αναλυτικά όσα είπαν

Πείτε μας για την απόφαση σας να έρθετε στην Ελλάδα και τον Πανιώνιο...

ΜακΓκίλ: "Είχα ακούσει ότι η ελληνική λίγκα είναι δυνατή και βρίσκεται ψηλά το επίπεδο της στην Ευρώπη, μου ήρθε η πρόταση από τον Πανιώνιο και έτσι αποφάσισε να έρθω να αγωνιστώ εδώ".

Μάρτιν: "Ήταν εύκολη η απόφαση για εμένα, καθώς εχω πάιξει στην Κύπρο. Ηξερα πως σας αρέσει να παίζεται στην Ελλάδα και μου αρέσει και έμενα εδώ, τόσο στην χώρα όσο και στον Πανιώνιο".

Πως νιώθετε στην ομάδα;

ΜακΓκίλ: "Νιώθω πολύ άνετα στην ομάδα, το κλίμα είναι πολύ καλό. Θέλουμε να είμαστε ενωμένοι για να παίρνουμε νίκες και να τα πάμε όσο καλύτερα γίνεται στο πρωτάθλημα".

Μάρτιν: "Είναι όμορφα, αλλά για εμένα είναι νωρίς ακόμα. Είναι το πρώτο μου παιχνίδι ουσιαστικά με την ομάδα, το πρώτο φιλικό που έπαιξα ολόκληρο το ματς, αλλά είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ".

Δυο λόγια για το φιλικό με το Λάυριο..

ΜακΓκίλ: "Ήταν δύσκολο το παιχνίδι, δεν ήμασταν σε καλή μέρα, αλλά γι' αυτό είναι τα φιλικά να βελτιώνεσαι. Σκοπός μας είναι να δουλέψουμε σκληρά και να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα".

Μάρτιν: "Ήταν απλά ένα φιλικό. Είναι απαραίτητο να δουλέψουμε για να μπορέσουμε να έχουμε χημεία μεταξύ μας και να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος".

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια