Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόρμπος στα panionianea.gr: «Δεν τον φοβάμαι τον Πανιώνιο...»

«Νίκη ψυχολογίας» χαρακτήρισε την επικράτηση του Ιστορικού επί της ΑΕΛ ο Παναγιώτης Κόρμπος, μιλώντας αποκλειστικά στα panionianea.gr O...

«Νίκη ψυχολογίας» χαρακτήρισε την επικράτηση του Ιστορικού επί της ΑΕΛ ο Παναγιώτης Κόρμπος, μιλώντας αποκλειστικά στα panionianea.gr

O αρχηγός του Ιστορικού, μετά το πολύτιμο «τρίποντο» κόντρα στην Λάρισα, παραχώρησε δηλώσεις στα panionianea.gr και αναφέρθηκε τόσο στο συγκεκριμένο ματς, όσο και σε αυτό που ακολουθεί κόντρα στην Λαμία εκτός έδρας.

Επίσης, εξέφρασε τον σεβασμό του στους Πάνθηρες για την κίνηση που έκαναν και βρέθηκαν στο ξενοδοχείο της ομάδας το βράδυ πριν τον αγώνα με την ΑΕΛ, ενώ τόνισε πως στα δύσκολα δεν φοβάται τον Πανιώνιο καθώς υπάρχει συσπείρωση για το καλό της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο «captain» του Ιστορικού:

Για τη νίκη και την ψυχολογία που παίρνει η ομάδα: «Όπως είπα και μέσα στα αποδυτήρια στα παιδιά, υπάρχουν τριών ειδών νίκες. Νίκες βαθμών, νίκες πρόκρισης και νίκες ψυχολογίας. Αυτή κόντρα στην ΑΕΛ ήταν νίκη ψυχολογίας, την είχαμε πολύ ανάγκη γιατί δεν θέλαμε να μας πάρει από κάτω. Σίγουρα αυτή την εβδομάδα έπεσαν οι τόνοι, έπεσε αρκετή πίεση από τους μικρούς για να μην παρουσιαστούμε όπως με τον Βόλο. Η πίεση πηγαίνει σε αυτούς που πρέπει. Οπότε και η διοίκηση και ο προπονητής έβγαλαν την πίεση από πάνω μας. Και οι Πάνθηρες το βράδυ πριν το ματς ήρθαν στο ξενοδοχείο. Όταν έχεις την στήριξη γίνονται όλα καλύτερα. Δεν καταφέραμε τίποτα όμως, μία νίκη ήταν, κυρίως ψυχολογική. Έχουμε 30 τελικούς».

Για την παρουσία των Πανθήρων στο ξενοδοχείο: «Σίγουρα μας βοήθησε πολύ. Από το 2015 που έχω έρθει εγώ στον Πανιώνιο ποτέ η ομάδα δεν ήταν ήρεμη, έχουμε μάθει να ζούμε με τα προβλήματα. Πάντα κάτι υπάρχει, πάντα κάτι θα βγαίνει, αλλά έτσι έχουμε μάθει. Τον Πανιώνιο έτσι δεν τον φοβάμαι, τον φοβάμαι μόνο όταν όλα είναι καλά. Υπάρχει συσπείρωση, γιατί όλα τα κάνουμε στην άκρη άπαντες, για το καλό της ομάδας. Όταν έρχονται στο ξενοδοχείο και σου λένε αυτά τα πράγματα δεν έχεις να πεις τίποτα, μόνο ένα respect».

Για την στήριξη του κόσμου στο ματς με την ΑΕΛ: «Ο κόσμος ήταν μαζί μας. Στα τόσα χρόνια που είμαι εδώ ξέρω τον κόσμο του Πανιωνίου. Πριν κάποια χρόνια είχαμε καταφέρει να γεμίσουμε το γήπεδο, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Ας μείνει στην άκρη η γκρίνια, όλοι από την κερκίδα μπορούν να είναι προπονητές και παίκτες, το θέμα είναι μέσα στο γήπεδο τι γίνεται. Από εκεί και πέρα, θέλουμε ο κόσμος να μας βοηθάει μέσα στο παιχνίδι και μετά το ματς να κάνει όση κριτική θέλει».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Πιστεύω ότι κρίθηκε στη δύναμη, το θέλαμε περισσότερο, ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Δεν υπήρχαν πολλές τελικές. Η Λάρισα είχε φάσεις κυρίως από στατικές φάσεις. Ευτυχώς καταφέραμε να βάλουμε το γκολ και φαινόταν πως όποιος θα έβαζε το γκολ θα κέρδιζε κιόλας. Πλέον πρέπει να δουλέψουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να είμαστε καλύτεροι».

Για την αδυναμία στις στατικές φάσεις: «Ξέραμε ότι η ΑΕΛ έχει ψηλούς παίκτες. Στα ύψη είχαν διαφορά, παράδειγμα σε ένα κόρνερ ο Ρέντζας μάρκαρε τον Νούνιτς που είναι πολύ πιο ψηλός. Δεν παίζουμε μόνοι μας, θα πάρουν και αυτοί τις κεφαλιές. Είχαμε και τον γνωστό Κότνικ και είχαμε και την τύχη που χρειαζόμασταν».

Για το εκτός έδρας ματς που ακολουθεί με την Λαμία: «Σίγουρα η ομάδα πάει για τη νίκη, μόνο τη νίκη κοιτάμε. Όπου και να παίζουμε θα έχουμε ως στόχο τη νίκη, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια