Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χωρίς φόβο, με πάθος!

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (29/09, 17:15) στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο Ιστορικός ...

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (29/09, 17:15) στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ο Ιστορικός μετά την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής στη Λαμία βρίσκεται πλέον στο -2 και θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη κόντρα στους "πράσινους", ώστε να "σβήσει" αυτό το χάντικαπ και να... αναπνεύσει για τα καλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Φυσικά μόνο εύκολο δεν θα είναι το παιχνίδι, κόντρα σε έναν αντίπαλο που ναι μεν δεν έχει ξεκινήσει καλά την φετινή σεζόν, όμως διαθέτει αρκετά δυνατό σύνολο και στη Νέα Σμύρνη θα έρθει με στόχο το "τρίποντο".

Στα αγωνιστικά, ο Νικόδημος Παπαβασιλείου δεν αναμένεται να προχωρήσει σε ιδιαίτερες αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας, με ερωτηματικό την θέση του επιθετικού. Ο Αραμπούλι μπηκε στην αποστολή, ωστόσο δεν θεωρείται δεδομένη η χρησιμποιήηση του ως βασικός, κάτι που θα ξεκαθαρίσει από τον βαθμό ετοιμότητας του, με τον Κύπριο τεχνικόα να είναι ο αρμόδιος για να πάρει την τελική απόφαση.

Σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο Γεωργιανός, τότε θέση στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει ένας εκ των Τσιλούλη - Καμαρά, με τον Παπανικολάου σε αυτή την περίπτωση να ξεκινά στο αρχικό σχήμα σε μία από τις δύο θέσεις των εξτρέμ.

Επίσης, ένας ακόμη παίκτης που ίσως διεκδικήσει φανέλα βασικού είναι ο Γιάννης Μανιάτης, κάτι που όμως δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους εξής 19: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Μανιάτης, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Άρσε, Μιλόγεβιτς, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Καμαρά, Αραμπούλι, Σιντί Αλί.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως στον Πανιώνιο περιμένουν από τον κόσμο του συλλόγου να δώσει δυναμικό "παρών" στις εξέδρες του γηπέδου, ώστε να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει σε μία πολύτιμη νίκη.

Από την μεριά τους οι παίκτες του Ιστορικού καλούνται να παίξουν χωρίς κανένα φόβο κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά με πολύ πάθος και αγωνιστικότητα για να καταφέρουν να βάλουν στο... σακούλι τρεις σημαντικότατους βαθμούς!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια