Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χωρίς άγχος, αλλά με πάθος

Γράφει ο Θεοχάρης Μαρινέλης... Ο Πανιώνιος την Κυριακή το απόγευμα στις 19:15 υποδέχεται την ΑΕΛ σ’ ένα πολύ κρίσιμο γι’ αυτόν παιχνίδι...

Γράφει ο Θεοχάρης Μαρινέλης...

Ο Πανιώνιος την Κυριακή το απόγευμα στις 19:15 υποδέχεται την ΑΕΛ σ’ ένα πολύ κρίσιμο γι’ αυτόν παιχνίδι. Η νίκη φυσικά και είναι μονόδρομος και πρέπει να έρθει πάση θυσία, ώστε σιγά-σιγά να αρχίσει η ομάδα να σβήνει τους –6 βαθμούς και να συνεχίσει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το γοα τη συνέχεια της Super League 1.

Η Ομάδα όμως δεν χρειάζεται ν’ αγχωθεί, πρέπει να παίξει χωρίς άγχος, αλλά με πάθος για τη νίκη. Πρέπει να τα δώσει όλα, το 200% από τις δυνάμεις της και αν γίνει αυτό είμαι σίγουρος ότι την Κυριακή θα έρθει η πολύτιμη νίκη.

Αυτό κατά την άποψη μου πρέπει να κάνει ο Πανιώνιος όλη τη διάρκεια της χρονιάς, να μην αγχώνεται στο παιχνίδι του (κακός σύμβουλος το άγχος σε όλα), αλλά να τα δίνει όλα για τη νίκη, για το θετικό αποτέλεσμα. Στο τέλος της σεζόν θα γίνει το ταμείο και ελπίζω ο Πανιώνιος να είναι από τους κερδισμένους, πετυχαίνοντας τον δύσκολο στόχο, αυτόν της παραμονής.

Έχει πρόβλημα στη δημιουργία

Την προηγούμενη Κυριακή παρακολούθησα το φιλικό που έδωσε ο Πανιώνιος με τα Χανιά. Αν με ρωτήσετε αν έμεινα ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας θα σας απαντήσω όχι.

Είδα τον Πανιώνιο να έχει σοβαρό πρόβλημα στην επιθετική του λειτουργία, δεν έβγαζε φάσεις. Ωστόσο είδα τους παίκτες να είναι λίγο πιο βελτιωμένοι από τις πρώτες δύο αγωνιστικές και βασικά είδα μία ομάδα να έχει όρεξη να «παλέψει» και να βγάζει αντίδραση μετά το 1-2, έστω και σε φιλικό παιχνίδι.

Αυτό που είδα από το Νίκκι Παπαβασιλείου είναι ότι έχει όρεξη και πάθος για δουλειά δεν σταμάτησε να φωνάζει και να δίνει οδηγίες στους παίκτες.

Ειδικά όταν ο Πανιώνιος στο 88’ ισοφάρισε σε 2-2 με τον Τσιλούλη όλος ο πάγκος και όλοι οι παίκτες φώναξαν πάμε για τη νίκη. Κάτι δείνει η συγκεκριμένη εικόνα από ένα φιλικό ματς. Αυτό λέγεται πάθος για αναγέννηση του συλλόγου και όρεξη για δουλειά. Όρεξη να βελτιωθείς να παλέψεις τα προβλήματα σου και να γίνεις καλύτερος. Ελπίζω ο Πανιώνιος να βελτιωθεί άμεσα γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται έναν δυνατό Πανιώνιο δεν νοείται 1η κατηγορία χωρίς αγώνα στη Νέα Σμύρνη.

ΥΓ: Σήμερα είναι 11 Σεπτεμβρίου και ξεκίνησαν τα σχολεία καλή επιτυχία στους μικρούς μας φίλους. Ούτε αυτοί χρειάζεται να αγχώνονται μονό να διαβάζουν και να προοδεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια