Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δάρας για Γιάννη Μασούρα: «Ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό να μας στερεί τις άμεσες υπηρεσίες του»

Η απόφαση του Γιάννη Μασούρα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, για να ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς που αντιμετώπιζε, δεν ά...

Η απόφαση του Γιάννη Μασούρα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, για να ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς που αντιμετώπιζε, δεν άρεσε καθόλου στον Πανιώνιο.

Ο παίκτης έτσι θα παραμείνει παραπάνω καιρό από όσο υπολογιζόταν εκτός δράσης και αυτό έχει φέρει την έντονη δυσαρέσκεια των κυανέρυθρων.

Μάλιστα ο Χρήστος Δάρας, μέσω προσωπικής του δήλωσης του στα panionianea.gr, αναφέρθηκε σχετικά στο συμβάν, μη κρύβοντας την αγανάκτηση του.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος:

"Είναι ντροπή, από τον Μέσι μέχρι τον Μασούρα Γιάννη, κανείς δεν μπορεί να παίξει με το όνομα και την ιστορία του Πανιώνιου μας. Είναι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό όταν ανακοινώνουμε μία μεταγραφή και όταν εγώ που είμαι ο οικονομικά υπεύθυνος της ομάδας έχω προκαταβάλλει την ποδοσφαιρική αξία για τον παίκτη για να τον έχω στις δύσκολες αγωνιστικές που περιμένει την ομάδα μας, η απάντηση και το ευχαριστώ του να είναι αυτό. Να χειρουργηθεί και να στερεί από την ομάδα μου τις άμεσες υπηρεσίες του, που είχαμε απόλυτη ανάγκη".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια