Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λίβανος: «Είναι διαφορετικό να είσαι σε μία ομάδα όπως ο Πανιώνιος»

Για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, τα χαρακτηριστικά των ξένων παικτών που αποκήθηκαν, την ετοιμότητα ενόψει του πρωταθλήματος και ...

Για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, τα χαρακτηριστικά των ξένων παικτών που αποκήθηκαν, την ετοιμότητα ενόψει του πρωταθλήματος και τα πράγματα που χρειάζονται βελτίωση, μίλησε ο Γιάννης Λίβανος.

Ο τεχνικός του Ιστορικού, μετά το φιλικό παιχνίδι με το Λαύριο στο "Σοφία Μπεφόν", παραχώρησε δηλώσεις στα panionianea.gr και αναφέρθηκε σε όλα τα αγωνιστικά θέματα του Πανιωνίου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το φιλικό παιχνίδι με το Λαύριο και την εικόνα της ομάδας: "Τα φιλικά είναι μία καλή ευκαιρία για εμάς τους προπονητές για να δοκιμάσουμε διάφορα πράγματα στο παρκέ. Το ίδιο κάναμε και σε αυτό το φιλικό. Δυστυχώς δεν ήταν μία καλή μέρα για εμάς, κυρίως αμυντικά. Προβληματιστήκαμε όσον αφορά την άμυνα μας. Δεν θέλω να χρησιμοποιώ δικαιολογίες, αλλά το γεγονός ότι δεν έχουμε προλάβει να δουλέψουμε σαν ομάδα, δεν έχουμε προλάβει να βάλουμε πράγματα στο παιχνίδι μας, οπότε είναι κάπως λογικά να βλέπουμε κάτι τέτοιο. Σίγουρα χρειάζεται και η συνεργασία των παικτών. Ευελπιστώ να είμαστε συγκεντρωμένοι στην προπόνηση, ώστε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται στην πρεμιέρα. 100% δεν γίνεται να είμαστε απολύτως έτοιμοι, μία ομάδα με τρεις εβδομάδες προετοιμασίας, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να καταφέρουμε να είμαστε όσο καλύτερα γίνεται".

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και αν είναι αισιόδξος για τη νέα σεζόν: "Αισιόδοξος είμαι, δεν μπορώ να κρίνω την ομάδα από 1-2 φιλικά. Δεν δίνουν βαθμούς τα φιλικά, αυτά τα παιχνίδια γίνονται για να βγάζουμε κάποια συμπεράσματα. Όσον αφορά την ενίσχυση, σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος. Τηρουμένων των αναλογιών και του χρόνου που είχαμε, νομίζω ότι καταφέραμε στην ομάδα και ποιοτικούς παίκτες, αλλά και παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά όπως θέλαμε. Με την πάροδο του χρόνου θα βγαίνει η ποιότητα και η αθλητικότητα που έχουμε".

Για το ρόστερ της ομάδας: "Είμαι από τους προπονητές που υποστήριζα τους νέους παίκτες, αυτό θα κάνω και φέτος. Θέλουμε να μεγαλώσουμε το rotation της ομάδας, να έχουν περισσότερες ανάσες όλοι οι παίκτες. Δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερα κιλά βάρος στην πλάτη κάποιου από όσα αντέχει. Σιγά σιγά θα το πάμε. Όσο δουλεύουμε, θα βγάζουμε αυτοματισμούς και όλοι θα βγάζουν την ενέργεια που χρειάζεται".

Για τις επιλογές των ξένων και τα χαρακτηριστικά τους: "Έχουμε αποκτήσει διάφορους παίκτες. Στα γκαρντ επέλεξα να έχω έναν έμπειρο παίκτη, τον Πάσαλιτς, που έχει εμπειρίες, εξαιρετικός σουτερ και παίκτης που μπορεί να αλλάξει την ροή ενός αγώνα. Ο rookie μας ο ΜακΓκίλ είναι ένα παιδί καθαρός σκόρερ, θα πάρει προσπάθειες σίγουρα. Τελευταία προσθήκες στα γκαρντ ο Ντόρις, ουσιαστικά ήρθε επειδή βρήκαμε στους ψηλούς τον Λαμπρόπουλο και απελευθερώσαμε μία θέση ξένου και αποφάσισα να γεμίσουμε τα γκαρντ. Είναι έμπειρος, έπαιξε πέρυσι στη Ρουμανία με πολά καλά νούμερα, με επιτυχία αγωνίστηκε στην Γερμανία και σίγουρα μπορει να κουβαλήσει την ομάδα. Ο Τζάστιν Μάρτιν κατά βάση ξεκινάει από την θέση "3", παίζει και ως "4" και "2" με αξιόπιστο σουτ και καλό αμυντικό ρολο. Τέταρτος παίκτης ο Λιούς, που έχει αξιόπιστο σουτ, θα απειλεί και θα κοντράρει στην άμυνα δυνατούς αντίπαλος. Τελευταίος ξένος ο Λι, νέο παιδί, με εμπειρία στο Ρέθυμνο στην Ελλάδα, πολύ αθλητικό παιδί, σίγουρα χρειάζεται να διορθώσει το σκεπτόμενο μπάσκετ που λέμε, είναι αυτό που θέλαμε όμως. Λαμπρόπουλος και Βεργίνης, δύο Έλληνες έμπειροι παίκτες, χρειάζονται και για τα αποδυτήρια, ξέρουν καλα΄τι πάει να πει Πανιώνιος, να βάζουν και τους ξένους στο κλίμα στο ποια ομάδα ήρθαν. Πρέπει όλοι να καταλάβουν για τον σύλλογο, κυρίως οι ξένοι, να καταλάβουν τι αντιπροσωπεύει ο Πανιώνιος και να γίνουν λίγο πιο μαχητικοί. Δεν θέλω να μειώσω άλλες ομάδες, αλλά είναι διαφορετικό να παίζεις για μία ομάδα που υπάρχει 4-5 χρόνια και διαφορετικό να είσαι σε μία ομάδα όπως ο Πανιώνιος με τεράστια ιστορία".

Δεν υπάρχουν σχόλια