Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με Αραμπούλι η αποστολή του Ιστορικού!

Με 19 ποδοσφαιριστές και... Αραμπούλι η αποστολή του Πανιωνίου για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ...

Με 19 ποδοσφαιριστές και... Αραμπούλι η αποστολή του Πανιωνίου για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Την προετοιμασία του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη ολοκλήρωσε ο Ιστορικός.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου ο Νικόδημος Παπαβασιλείου ανακοίνωσε την αποστολή της όμαδας,η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Μανιάτης, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Άρσε, Μιλόγεβιτς, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Καμαρά, Αραμπούλι, Σιντί Αλί.

Ο Αραμπούλι φαίνεται να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και να έχει ξεπεράσει σε αρκετά μεγάλο σημείο τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και έτσι ο τεχνικός του Πανιωνίου τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Εκτός τέθηκε ο ανέτοιμος Δούμτσιος, οι Ντομινγκες, Μασούρας που ακόμα δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις που είχαν κάνει και ο Εμμανουηλιδης που χρειάζεται χρόνο ακόμα για να είναι έτοιμος, αλλά έτσι και αλλιώς δεν μπορεί να παίξει κόντρα στον ΠΑΟ λόγω της συμφωνίας των δύο ομάδων στον δανεισμό του παίκτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια