Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ακαδημία Μπάσκετ: Οι νέες εμφανίσεις & το εορταστικό λογότυπο

Από την Ακαδημία Μπάσκετ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. Στην διάθεση όλων των τμημάτων μπάσκετ αγοριών και κοριτσιών της Ακαδημίας του ΠΑΝΙΩΝΙ...

Από την Ακαδημία Μπάσκετ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

Στην διάθεση όλων των τμημάτων μπάσκετ αγοριών και κοριτσιών της Ακαδημίας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ., έχουν τεθεί οι νέες εμφανίσεις των ομάδων, τα προπονητικά είδη, οι τσάντες και το φούτερ που συνθέτουν την πλήρη, αθλητική ένδυση τους για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Στην πλάτη των επίσημων εμφανίσεων, κυριαρχεί το εορταστικό λογότυπο του υπεραιωνόβιου συλλόγου «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ-130 ΧΡΟΝΙΑ» και συμβολίζει την ιστορικότητα του στο πέρασμα 13 δεκαετιών, από την ίδρυση του, το 1890, στην Σμύρνη και την συνέχιση της επιβίωσης και της λειτουργίας του, στην Νέα Σμύρνη.

Οι δυο νέες εμφανίσεις (Game Shirt Gardiff) που σχεδιάστηκαν από την εταιρία αθλητικών ειδών LUANVI. Η πρώτη είναι λευκού χρώματος με δυο «κυανέρυθρες» ρίγες, αριστερά και δεξιά, και η δεύτερη έχει χρώμα μπλέ ρουαγιάλ με κυματιστές γραμμές. Οι εμφανίσεις προπονήσεων (Reversible Shirt) είναι double face, κόκκινου και λευκού χρώματος. Στον αθλητικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβάνονται δυο σχέδια Backbag, μπλέ ρουαγιάλ χρώματος, καθώς και ένα φούτερ (Spiro Microfleece), γκρί χρώματος κα ένα t-shirt (Stedman Navy), μπλέ χρώματος με το λογότυπο PGSS 1890- Pride of Smyrni.

Tα 9 μεγέθη που διατίθονται και καλύπτουν όλα τα σωματότυπα των αθλητών και των αθλητριών είναι: 3ΧS, 2XS, XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL.

Στις εμφανίσεις, ύστερα από την αγορά τους, θα γίνεται και η τύπωση του αριθμού κάθε παίκτη και παίκτριας, ενώ στην γραμματεία της Ακαδημίας και στην μπουτίκ παρέχεται το σχετικό φυλλάδιο παραγγελιών.

Η ΜΠΟΥΤΙΚ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Ο αθλητικός εξοπλισμός για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας μπάσκετ, διατίθονται στην επίσημη μπουτίκ (Ιωάννου Χρυσοστόμου 1, Γήπεδο ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, Νέα Σμύρνη). Το ωράριο λειτουργίας της είναι:

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.00-14.00 και 17.00-21.00

ΣΑΒΒΑΤΟ: 10.00-14.00.

Στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας ποδοσφαίρου, η λειτουργία της μπουτίκ, αρχίζει δυο ώρες πριν από την εκάστοτε έναρξη τους. Υπεύθυνος του official store είναι ο κ. Κοσμίδης. Τηλ. 216-7002127

Δεν υπάρχουν σχόλια