Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ζαμάνης: «Ο Πανιώνιος είναι εδώ, έχει βαριά φανέλα και ιστορία»

Την πίστη του ότι ο Πανιώνιος θα βρει τον δρόμο του και θα βλετιωθεί περισσότερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Νίκος Ζαμάνης....

Την πίστη του ότι ο Πανιώνιος θα βρει τον δρόμο του και θα βλετιωθεί περισσότερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Νίκος Ζαμάνης.

Αναλυτικά όσα είπε ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος των κυανέρυθρων στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά το τέλος του εκτός έδρας ισόπαλου αγώνα με την Λαμία:

"Πιστεύω πως η ομάδα μας σιγά σιγά θα βρει τον δρόμο της. Σε κάποιες περιπτώσεις αδικούμε τον εαυτό μας, βέβαια αυτό γίνεται και λόγω πίεσης, καθώς ξεκινήσαμε με τους -6 βαθμούς. Στην πορεία η ομάδα θα δείξει το πρόσωπο της. Ο Πανιώνιος είναι εδώ, έχει βαριά φανέλα και ιστορία. Αυτό το ξέρουν οι παίκτες και το δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο. Υγεία να έχουν τα παΐδια και έχουμε δρομο μπροστά μας".

Δηλώσεις για τον βαθμό στη Λαμία έκαναν και οι Γιώργος Σαραμαντάς, Στέφανος Ευαγγέλου. Αναλυτικά όσα είπαν:

Σαραμαντάς: "Καταφέραμε και πηραμε τον βαθμό στο τέλος του αγώνα. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά δεν παρατήσαμε ποτέ το ματς. Είναι καλός ο βαθμός, ειδικά εκτός έδρας. Αυτή τη νοοτροπία πρέπει να έχουμε".

Ευαγγέλου: "Δεχτήκαμε ένα τυχερό γκολ, όμως δεν τα παρατήσαμε. Βγάλαμε προσωπικότητα στο γήπεδο και πήραμε τον πολύ σημαντικό βαθμό. Κάθε βαθμός ειδικά εκτός έδρας είναι πολύ σημαντικός και πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια