Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης στη Λαμία!

Απαγορευτικό στην οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Πανιωνίου στη Λαμία έβαλε η αστυνομία. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρετα...

Απαγορευτικό στην οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Πανιωνίου στη Λαμία έβαλε η αστυνομία.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως αυτή η απόφαση πάρθηκε "...για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας". Βέβαια, το αστείο στην απόφαση είναι πως οι φίλοι του Πανιωνίου που ταξιδεύουν τα τελευταία χρόνια στη Λαμία δεν έχουν προκαλέσει το παραμικρό πρόβλημα, ενώ έχουν πολύ καλές σχέσεις και με τους οργανωμένους οπαδούς της Λαμίας.

Πάντως, στην σχετική ανακοίνωση γίνεται λόγος καθαρά για "οργανωμένη μετακίνηση" και όχι "μεμονωμένη", κάτι που σημαίνει πως ο κόσμος του Ιστορικού θα μπορεί μεμονωμένα να βρεθεί στο ΔΑΚ Λαμίας, καθώς θα υπάρχει ανοιχτεί εξέδρα που θα φιλοξενήσει τους φίλους του Πανιωνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση, όπως την μεταφέρει η ιστοσελίδα lamianow.gr:

"Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Λαμίας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ την Κυριακή (22-09-2019) και ώρα 19:30, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2019 – 2020, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας".

Δεν υπάρχουν σχόλια