Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος της προετοιμασίας»

Ο Δημήτρης Βεργίνης στο πρώτο του φετινό blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ μίλησε για την πρεμιέρα του Πανιωνίου στην Basket League, που θα ...

Ο Δημήτρης Βεργίνης στο πρώτο του φετινό blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ μίλησε για την πρεμιέρα του Πανιωνίου στην Basket League, που θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Κολοσσό Ρόδου (28/9).

Aναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός της κυανέθρης ομάδας μπάσκετ:

«Μετά από πολλά χρόνια το πρώτο τζάμπολ της νέας μπασκετικής χρονιάς γίνεται τόσο νωρίς.

Το Σάββατο δίνουμε με την ομάδα μου το πρώτο επίσημο παιχνίδι για την σεζόν 2019-2020, ξεκινώντας από μια αναμέτρηση εκτός έδρας τον "μαραθώνιο" της χρονιάς. Αντίπαλός μας ο Κολοσσός Ρόδου, μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική και σκληρή τόσο στο αμυντικό, όσο και επιθετικό της παιχνίδι, ενώ το γεγονός ότι παίζει στην έδρα της δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το έργο μας.

Εμείς από τη πλευρά μας μετά από μια - θα την χαρακτήριζα - περίεργη προετοιμασία, μιας και δεν είναι πολλές οι μέρες που είμαστε όλοι μαζί οι παίκτες στο γήπεδο, καλούμαστε να φανούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται, τόσο στο αγωνιστικό αλλά κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι, όσον αφορά την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Εκτός από το χαμένο έδαφος της προετοιμασίας, που είμαστε αναγκασμένοι να καλύψουμε, πρέπει να... ξεπεράσουμε και κάποια προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπώρησαν την ομάδα μας, ειδικά το τελευταίο διάστημα, γι'αυτό και όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι για να βοηθήσουν όπου τους ζητηθεί.

Παίζουμε σε μια ιστορική ομάδα, όπως είναι ο Πανιώνιος, και πρέπει να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι!

Καλή μπασκετική σεζόν με υγεία σε όλες τις ομάδες και εύχομαι φέτος τα γήπεδα να πλημμυρίσουν από κόσμο...»

Δεν υπάρχουν σχόλια