Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ελεύθερη είσοδος στο φιλικό με το Λαύριο

Φιλικό με το Λαύριο δίνει την Τετάρτη (18/9) ο Πανιώνιος, στο κλειστό γήπεδο "Σοφία Μπεφόν", με ώρα έναρξης στις 13:00. Αυτό...

Φιλικό με το Λαύριο δίνει την Τετάρτη (18/9) ο Πανιώνιος, στο κλειστό γήπεδο "Σοφία Μπεφόν", με ώρα έναρξης στις 13:00.

Αυτό είναι το πρώτο φιλικό ματς που θα δώσουν οι κυανέρυθροι στην έδρα τους πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τη νέα ομάδα που χτίζει ο τεχνικός Γιάννης Λίβανος.

Όσον αφορά τους Τζάστιν Μάρτιν και Φώτη Λαμπρόπουλο που αντιμετώπιζαν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμού, είναι σε καλύτερη κατάσταση, συμμετέχουν στις προπονήσεις, όμως προληπτικά σε πιο χαμηλούς ρυθμούς. Η συμμετοχή τους ή όχι στο φιλικό με το Λάυριο θα ξεκαθαρίσει λίγη ώρα πριν το τζάμπολ.

Αναλυτικά και η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ:

"Η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa ενημερώνει τους φιλάθλους της, πως στο προσεχές (18/9) φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο το Λαύριο η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό “Σόφια Μπεφόν” – που θα αποτελέσει την έδρα μας και για την φετινή αγωνιστική περίοδο – την Τετάρτη με ώρα έναρξης τις 13.00.

Έτσι δίνεται η ευκαιρία στον κόσμο μας να δει για πρώτη φορά σε αγωνιστική δράση τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ και να βρεθεί διπλά στην αγαπημένη του ομάδα.

Ταυτόχρονα θα έχει την δυνατότητα να αγοράσει το ΔΙΚΟ του εισιτήριο διαρκείας για την επερχόμενη σεζόν, στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια του Πανιωνίου Su Casa να φανεί αντάξιος των προσδοκιών και να κάνει υπερήφανους ΟΛΟΥΣ τους Πανιώνιους.

Η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2019-20 θα γίνεται καθημερινά (10.00-18.00) από τα γραφεία της ΚΑΕ στη Νέα Σμύρνη (Αρτάκης 78, Ισόγειο), καθώς και από τα εκδοτήρια του κλειστού “Σοφία Μπεφόν” κατά την διάρκεια του φιλικού αγώνα (18/9, 13.00) με το Λαύριο."

Δεν υπάρχουν σχόλια